Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FK Horní Dunajovice Creative patriots
eddrtic Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 20.3
solid Schieten poor
average Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Karpíšek de bal onder controle te krijgen. Vanoverschelde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanoverschelde geeft de bal voor. Dumitru rent richting de bal. Dumitru draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Štýs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chukáš rent richting de bal. Chukáš passt de bal in één keer door. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Korál probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Chukáš is nu in balbezit. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš rent richting de bal. Chukáš haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šlechta de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chlebek is nu in balbezit. Ciuciła verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Chukáš rent richting de bal. Chukáš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Korál met een sublieme pass. Kujawski kopt de bal weg. Klungelig pakt Chlebek de bal. Dumitru rent richting de bal. Dumitru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Klungelig pakt Ciuciła de bal. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Đenović met een sublieme pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Korál bokst de bal weg.

15e minuut.
Vanoverschelde geeft een lange en hoge pass. Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Chukáš rent richting de bal. Chukáš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Klungelig pakt Ciuciła de bal. Ciuciła passt de bal zonder na te denken. Đenović probeert naar een medespeler te passen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 1:0

22e minuut.
Dumitru is nu in balbezit. Ciuciła rent richting de bal. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Chukáš rent richting de bal. Chukáš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Đenović speelt de bal door. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel. Korál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 2:0

27e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš passt de bal zonder na te denken. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kujawski rent richting de bal. Kujawski geeft een lange en hoge pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Korál maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 3:0

31e minuut.
Kujawski heeft problemen om de bal te vangen. Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski onderschept slim de pass. Kujawski geeft een lange en hoge pass. Chukáš springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cieślik passt de bal in één keer door. Karpíšek heeft problemen om de bal te vangen. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpíšek onderschept slim de pass. Karpíšek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Đenović kopt de bal weg. Daar is Kábrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. Chukáš rent richting de bal. Chukáš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Šlechta ... Strafschop! Chukáš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dumitru neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 4:0

44e minuut.
Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdem onderschept slim de pass. Özdem speelt de bal door. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 18%, Creative patriots 82%.
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 5:0

46e minuut.
Vanoverschelde rent richting de bal. Štýs onderschept slim de pass. Ciuciła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štýs wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Křesťan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru met een sublieme pass. Chukáš is nu in balbezit. Chukáš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 6:0

57e minuut.
Cieślik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Štýs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Křesťan rent richting de bal. Křesťan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Manfre` met een harde bal richting middenveld. Chukáš kopt de bal weg. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 7:0

66e minuut.
Smékal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru onderschept slim de pass. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ciuciła passt de bal in één keer door. Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chukáš rent richting de bal. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chukáš rent richting de bal. Chukáš draait met de bal, schiet en ... Korál bokst de bal weg.

68e minuut.
Özdem geeft een hoge lob. Gruntorád controleert de bal met de borst. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 8:0

69e minuut.
Đenović rent richting de bal. Đenović geeft een lange en hoge pass. Daar is Šlechta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chukáš rent richting de bal. Chukáš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ciuciła geeft een lange en hoge pass. Dumitru rent richting de bal. Dumitru passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Chukáš de bal onder controle te krijgen. Chukáš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 9:0

83e minuut.
Chlebek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdem met de inworp. Klungelig pakt Đenović de bal. Đenović geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chukáš controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 10:0

84e minuut.
Štýs bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš verovert de bal door een tackle van achteren. Chukáš passt de bal met de wreef. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Korál bokst de bal weg. Paal!

86e minuut.
Cieślik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślik passt de bal met de wreef. Vanoverschelde geeft de bal voor. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Cieślik geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciuciła de bal. Ciuciła passt de bal met de wreef. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vanoverschelde passt de bal in één keer door. Chukáš is nu in balbezit. Chukáš probeert naar een medespeler te passen. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 17%, Creative patriots 83%.
1.FK Horní Dunajovice - Creative patriots 11:0