Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creative patriots 1.FK Horní Dunajovice
Normal Tactiek eddrtic
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 46.8
slecht Schieten solide
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Chukáš probeert naar een medespeler te passen. Đenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đenović geeft een hoge lob. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ciuciła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kujawski geeft een hoge lob. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:1

8e minuut.
Szaber onderschept slim de pass. Prouza rent richting de bal. Szaber onderschept slim de pass. Rak rent richting de bal. Rak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Šlechta bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlechta geeft de bal voor. Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak schiet op doel. Korál kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:2

18e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła geeft een hoge lob. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Cieślik met een snelle inworp. Klungelig pakt Ciuciła de bal. Ciuciła geeft een hoge lob. Rak heeft problemen om de bal te vangen. Rak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Kábrt geeft een hoge lob. Kujawski is nu in balbezit. Kujawski speelt de bal door. Klungelig pakt Chukáš de bal. Chukáš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Smékal verovert de bal door een tackle van achteren. Özdem is nu in balbezit. Özdem schiet op doel. Kábrt probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ciuciła neemt de hoekschop. Chukáš springt en kopt de bal. Klungelig pakt Kábrt de bal. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korál werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Smékal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gruntorád is nu in balbezit. Ciuciła onderschept slim de pass. Ciuciła geeft een hoge lob. Rak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:3

36e minuut.
Ciuciła passt de bal in één keer door. Rak heeft problemen om de bal te vangen. Rak speelt de bal door. Szaber rent richting de bal. Szaber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Đenović met een sublieme pass. Szaber is nu in balbezit. Szaber probeert naar een medespeler te passen. Rak rent richting de bal. Rak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gruntorád geeft de bal voor. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo geeft een lange en hoge pass. Štýs bereikt de bal nog maar net als eerste. Štýs draait met de bal, schiet en ... Manfre` probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 79%, 1.FK Horní Dunajovice 21%.
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:3

50e minuut.
Szaber haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Šlechta de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciuciła zal de hoekschop nemen. Szaber geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Đenović probeert naar een medespeler te passen. Chukáš is nu in balbezit. Chukáš passt de bal in één keer door. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Ciuciła passt de bal in één keer door. Chukáš rent richting de bal. Chukáš speelt de bal door. Szaber is nu in balbezit. Szaber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dumitru komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła speelt de bal door. Đenović met een sublieme pass. Dumitru rent richting de bal. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:4

72e minuut.
Daar is Cieślik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieślik geeft een hoge lob. Đenović kopt de bal weg. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:5

76e minuut.
Ciuciła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła speelt de bal door. Chukáš speelt de bal door. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ciuciła met de inworp. Kujawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujawski probeert naar een medespeler te passen. Chukáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Chukáš geeft de bal voor. Paal! Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Chukáš rent richting de bal. Chukáš passt de bal in één keer door. Rak is nu in balbezit. Rak draait met de bal, schiet en ... Korál maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:6

82e minuut.
Prouza rent richting de bal. Rak verovert de bal door een tackle van achteren. Rak passt de bal zonder na te denken. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Korál trapt de bal weg van het doel. Kujawski kopt de bal weg. Rak rent richting de bal. Rak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Cieślik probeert naar een medespeler te passen. Rak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rak haalt uit met een fantastische trap. Šlechta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:7

89e minuut.
Klungelig pakt Křesťan de bal. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru geeft een lange en hoge pass. Rak is nu in balbezit. Rak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative patriots 76%, 1.FK Horní Dunajovice 24%.
Creative patriots - 1.FK Horní Dunajovice 0:8