Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: RedFox FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10657
REBELS Cainii Rosii Veninosii
BAR3w Tactiek FCD
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 29.2
formidable Schieten weak
good Passen poor
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Altman heeft problemen om de bal te vangen. Dragomirescu is nu in balbezit. Altman verovert de bal door een tackle van achteren. Altman geeft een hoge lob. Antczak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Antczak geeft een hoge lob. González Hormiga heeft problemen om de bal te vangen. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 1:0

10e minuut.
Besani probeert naar een medespeler te passen. Antczak rent richting de bal. Bolakakakis heeft problemen om de bal te vangen. Bolakakakis draait met de bal, schiet en ... Pitkäkoski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 2:0

11e minuut.
Besani met een sublieme pass. Bolakakakis heeft problemen om de bal te vangen. Bolakakakis schiet op doel. Siwak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 3:0

13e minuut.
Jagusztyn geeft een hoge lob. Altman heeft problemen om de bal te vangen. Altman probeert naar een medespeler te passen. Besani rent richting de bal. Besani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bolakakakis passt de bal in één keer door. Antczak is nu in balbezit. Besani rent richting de bal. Besani schiet op doel. Pitkäkoski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 4:0

20e minuut.
Siwak is nu in balbezit. Bolakakakis verovert de bal door een tackle van achteren. Bolakakakis passt de bal in één keer door. Altman rent richting de bal. Altman geeft een lange en hoge pass. Pitkäkoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Besani is nu in balbezit. Besani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 5:0

22e minuut.
Moromete kopt de bal weg. Bolakakakis rent richting de bal. Met opzet legt Bailescu zijn tegenspeler op de grond. Bolakakakis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Frinák met een sublieme pass. Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Vandooren geeft de bal voor. Besani bereikt de bal nog maar net als eerste. Besani schiet op doel. Pitkäkoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 6:0

25e minuut.
Moromete geeft de bal voor. Besani is nu in balbezit. Antczak rent richting de bal. Besani is nu in balbezit. Besani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 7:0

26e minuut.
Siwak kan de bal niet met de borst controleren. González Hormiga probeert naar een medespeler te passen. Altman is nu in balbezit. Altman geeft de bal voor. Bolakakakis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Antczak kan de bal niet met de borst controleren. Eremia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antczak raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Antczak neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 8:0

40e minuut.
Altman heeft problemen om de bal te vangen. Altman speelt de bal door. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Szován probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 9:0

42e minuut.
Antczak verovert de bal door een tackle van achteren. Antczak passt de bal met de wreef. Bolakakakis rent richting de bal. Bolakakakis schiet op doel. Pitkäkoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REBELS 25%, Cainii Rosii Veninosii 75%.
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 10:0

49e minuut.
Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete geeft een lange en hoge pass. Siwak rent richting de bal. Bolakakakis rent richting de bal. Bolakakakis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Frinák rent richting de bal. Frinák speelt de bal door. Besani rent richting de bal. Besani haalt uit met een fantastische trap. Pitkäkoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 11:0

60e minuut.
Coulthard geeft een hoge lob. González Hormiga kopt de bal weg. Siwak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolakakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolakakakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Inworp. Vandooren met de inworp. Moromete geeft een hoge lob. Besani maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitkäkoski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 12:0

73e minuut.
Lustü verovert de bal door een tackle van achteren. Lustü passt de bal met de wreef. Antczak is nu in balbezit. Antczak geeft een hoge lob. González Hormiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 13:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pitkäkoski met een harde bal richting middenveld. Vandooren kopt de bal weg. Bolakakakis kan de bal niet met de borst controleren. Bolakakakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 14:0

82e minuut.
Siwak geeft een lange en hoge pass. Besani rent richting de bal. Besani passt de bal met de wreef. Daar is Antczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak schiet op doel. Pitkäkoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Jagusztyn verovert de bal door een tackle van achteren. Jagusztyn passt de bal in één keer door. Antczak rent richting de bal. Daar is Antczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antczak haalt uit met een fantastische trap. Pitkäkoski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REBELS 23%, Cainii Rosii Veninosii 77%.
REBELS - Cainii Rosii Veninosii 15:0