Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hashixem berarul dan fc
tpt 2-1 Tactiek mijl at
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 54.2
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Dəvəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - berarul dan fc 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Podemlel de bal. Podemlel passt de bal met de wreef. Goranov is nu in balbezit. Goranov haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ciorbea trapt de bal weg. Durieux kopt de bal weg. Porębski met een sublieme pass. Klungelig pakt Goranov de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Land rent richting de bal. Land probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu is nu in balbezit. Podemlel verovert de bal door een tackle van achteren. Podemlel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hashixem - berarul dan fc 1:1

21e minuut.
Land passt de bal in één keer door. Porębski met een sublieme pass. Encuţescu heeft problemen om de bal te vangen. Podemlel rent richting de bal. Podemlel schiet op doel. Ciorbea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Encuţescu is nu in balbezit. Land is nu in balbezit. Land passt de bal zonder na te denken. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - berarul dan fc 1:2

25e minuut.
Moţoc geeft een hoge lob. Crivăţ kopt de bal weg. Marin probeert de bal met de borst te controleren. Marin haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chí Công geeft een lange en hoge pass. Ioveanu heeft problemen om de bal te vangen. Chí Công bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Công geeft een lange en hoge pass. Podemlel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Podemlel passt de bal in één keer door. Chí Công geeft een hoge lob. Goranov is nu in balbezit. Goranov haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - berarul dan fc 1:3

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivăţ met de inworp. Sichitiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Ciężkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciężkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Sichitiu rent richting de bal. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. Dəvəli bokst de bal weg.

44e minuut.
Porębski probeert naar een medespeler te passen. Goranov rent richting de bal. Goranov passt de bal met de wreef. Podemlel is nu in balbezit. Podemlel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 48%, berarul dan fc 52%.
Hashixem - berarul dan fc 1:3

49e minuut.
Land speelt de bal door. Podemlel rent richting de bal. Podemlel geeft de bal voor. Goranov rent richting de bal. Goranov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Goranov rent richting de bal. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov is nu in balbezit. Goranov schiet op doel. Ciorbea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - berarul dan fc 1:4

53e minuut.
Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu speelt de bal door. Goranov is nu in balbezit. Goranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - berarul dan fc 1:5

56e minuut.
Klungelig pakt Anh Đức de bal. Land is nu in balbezit. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Anh Đức geeft een lange en hoge pass. Goranov rent richting de bal. Crivăţ rent richting de bal. Goranov verovert de bal door een tackle van achteren. Goranov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zamfir verovert de bal door een tackle van achteren. Crivăţ is nu in balbezit. Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel speelt de bal door. Goranov is nu in balbezit. Goranov schiet op doel. Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - berarul dan fc 1:6

78e minuut.
Klungelig pakt Doru de bal. Doru passt de bal zonder na te denken. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - berarul dan fc 1:7

86e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Podemlel onderschept slim de pass. Met opzet legt Doru zijn tegenspeler op de grond. Doru krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Petschovschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Chí Công de bal. Ioveanu probeert naar een medespeler te passen. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu verovert de bal door een tackle van achteren. Dəvəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... Dəvəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - berarul dan fc 2:7

89e minuut.
Chí Công passt de bal met de wreef. Goranov rent richting de bal. Goranov speelt de bal door. Daar is Podemlel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podemlel draait met de bal, schiet en ... Ciorbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 43%, berarul dan fc 57%.
Hashixem - berarul dan fc 2:7