Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duelistii Hashixem
222 Tactiek tpt 2-1
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 44
solid Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Klungelig pakt Schulp de bal. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Schulp onderschept slim de pass. Ovedenie onderschept slim de pass. Ovedenie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sucigan geeft een lange en hoge pass. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Nuzzo rent richting de bal. Nuzzo geeft een hoge lob. Sędłak rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Schulp is nu in balbezit. Nuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzo probeert naar een medespeler te passen. Sędłak rent richting de bal. Sędłak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raţă komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Raţă is nu in balbezit. Raţă passt de bal in één keer door. Ovedenie rent richting de bal. Muntean rent richting de bal. Muntean schiet op doel. Tourinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 50%, Hashixem 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duelistii - Hashixem 0:0

51e minuut.
Schulp passt de bal in één keer door. Khánh Giang is nu in balbezit. Khánh Giang geeft de bal voor. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Khánh Giang speelt de bal door. Doru geeft een hoge lob. Ovedenie is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Ovedenie is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Hashixem 0:1

70e minuut.
Daar is Ioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Giang onderschept slim de pass. Khánh Giang geeft een hoge lob. Sędłak rent richting de bal. Sędłak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Schulp rent richting de bal. Schulp geeft een hoge lob. Sędłak rent richting de bal. Sędłak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duelistii - Hashixem 1:1

78e minuut.
Dobrescu probeert de bal met de borst te controleren. Vargalui geeft de bal voor. Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędłak haalt uit met een fantastische trap. Ciorbea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Hashixem 2:1

86e minuut.
Nuzzo geeft de bal voor. Sędłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpanu maakt een afschuwelijke overtreding. Sędłak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Nuzzo passt de bal met de wreef. Jeannin rent richting de bal. Met opzet legt Ioveanu zijn tegenspeler op de grond. Ioveanu krijgt een gele kaart. Jeannin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khánh Giang wilt de vrije trap nemen. Ciorbea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 54%, Hashixem 46%.
Duelistii - Hashixem 2:1