Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RaulRamon FC.Maidan
florin Tactiek Nam Su Tyen
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 46.1
average Schieten solid
solid Passen adequate
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu rent richting de bal. Mazilu passt de bal met de wreef. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Moisoiu de bal. Moisoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mateiaş de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Furtok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC.Maidan 0:1

9e minuut.
Škultéty geeft een hoge lob. Inworp. Geantă met een snelle inworp. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Oshaug de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC.Maidan 0:2

19e minuut.
Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu passt de bal zonder na te denken. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Furtok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC.Maidan 0:3

22e minuut.
Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă passt de bal met de wreef. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Furtok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC.Maidan 0:4

29e minuut.
Geantă geeft een lange en hoge pass. Mateiaş rent richting de bal. Škultéty legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mateiaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mateiaş neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Furtok bokst de bal weg. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Moisoiu probeert naar een medespeler te passen. Cosmin is nu in balbezit. Cosmin met een sublieme pass. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cosmin onderschept slim de pass. Kaczor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cosmin. Cosmin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 81%, FC.Maidan 19%.
FC RaulRamon - FC.Maidan 0:4

47e minuut.
Škultéty geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazilu met een snelle inworp. Klungelig pakt Mateiaş de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Paal! Oshaug is nu in balbezit. Oshaug passt de bal in één keer door. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kocabıyık met een sublieme pass. Mazilu heeft problemen om de bal te vangen. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Furtok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - FC.Maidan 0:5

58e minuut.
Škultéty geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mazilu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mateiaş kan de bal niet met de borst controleren. Mateiaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pulpescu probeert naar een medespeler te passen. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă begaat een overtreding. Cizmă krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Kaczor is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zornetta. Kaczor wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kaczor kan niet meer verder spelen. Skorupka komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Moisoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gheţea de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moisoiu. Moisoiu krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Klungelig pakt Mateiaş de bal. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin passt de bal met de wreef. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 80%, FC.Maidan 20%.
FC RaulRamon - FC.Maidan 0:5