Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hello! Hashixem
cojo Tactiek tpt 2-1
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten formidabel
goed Passen goed
wonderbaarlijk Verdedigen solide


23e minuut.
Ioveanu speelt de bal door. Quiroz is nu in balbezit. Sichitiu rent richting de bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tutmaz is nu in balbezit. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Raţă speelt de bal door. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sichitiu met de inworp. Ciężkowski geeft een lange en hoge pass. Rapola bokst de bal weg.

29e minuut.
Buitenspel voor Randa. Goede buitenspelval van de verdediging. Mitropanos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Januszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Peikov rent richting de bal. Mitropanos onderschept slim de pass. Mitropanos met een sublieme pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 61%, Hashixem 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hello! - Hashixem 0:0

47e minuut.
Mulţescu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivăţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Rapola bokst de bal weg.

51e minuut.
Marin is nu in balbezit. Sichitiu is nu in balbezit. Bănică rent richting de bal. Sichitiu onderschept slim de pass. Sichitiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - Hashixem 0:1

73e minuut.
Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Januszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiroz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raţă wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bănică is nu in balbezit. Bănică passt de bal met de wreef. Gorun heeft problemen om de bal te vangen. Gorun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hello! - Hashixem 1:1

86e minuut.
Bănică kopt de bal weg. Daar is Mulţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crivăţ met een sublieme pass. Sichitiu is nu in balbezit. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Rapola bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 67%, Hashixem 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hello! - Hashixem 1:1