Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berarul dan fc Duelistii
mijl at Tactiek 222
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 48.7
excellent Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petschovschi probeert naar een medespeler te passen. Ionică met een sublieme pass. Goranov is nu in balbezit. Goranov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Goranov kopt de bal weg. Vargalui bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargalui passt de bal in één keer door. Goranov is nu in balbezit. Goranov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tourinho met een sublieme pass. Petschovschi kopt de bal weg. Daar is Várhidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Anh Đức passt de bal met de wreef. Land geeft een lange en hoge pass. Goranov is nu in balbezit. Goranov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Duelistii 1:0

13e minuut.
Podemlel rent richting de bal. Schulp onderschept slim de pass. Daar is Biavaschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podemlel rent richting de bal. Podemlel schiet op doel. Tourinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Duelistii 2:0

15e minuut.
Porębski passt de bal in één keer door. Podemlel is nu in balbezit. Podemlel schiet op doel. Biavaschi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tourinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Schulp onderschept slim de pass. Schulp speelt de bal door. Sędłak is nu in balbezit. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Dziwisz met een snelle inworp. Khánh Giang probeert naar een medespeler te passen. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Durieux passt de bal met de wreef. Land rent richting de bal. Land speelt de bal door. Goranov rent richting de bal. Goranov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ionică speelt de bal door. Porębski speelt de bal door. Land rent richting de bal. Land geeft een hoge lob. Goranov springt en kopt de bal. Tourinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Podemlel verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Đức rent richting de bal. Anh Đức geeft een lange en hoge pass. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Duelistii 3:0

42e minuut.
Khánh Giang met een sublieme pass. Klungelig pakt Jeannin de bal. Moise is nu in balbezit. Jeannin verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 45%, Duelistii 55%.
berarul dan fc - Duelistii 3:0

51e minuut.
Anh Đức onderschept slim de pass. Ionică is nu in balbezit. Ionică passt de bal met de wreef. Podemlel is nu in balbezit. Podemlel haalt uit met een fantastische trap. Tourinho bokst de bal weg. Goranov rent richting de bal. Goranov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Goranov met een sublieme pass. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel haalt uit met een fantastische trap. Tourinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Land met de inworp. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Đức onderschept slim de pass. Anh Đức geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Schulp geeft een hoge lob. Durieux rent richting de bal. Jeannin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeannin krijgt een gele kaart. Durieux raakt geblesseerd tijdens het duel. Petschovschi met een snel genomen vrije trap. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Duelistii 4:0

79e minuut.
Khánh Giang speelt de bal door. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin onderschept slim de pass. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - Duelistii 4:1

85e minuut.
Ionică probeert naar een medespeler te passen. Goranov is nu in balbezit. Schulp begaat een overtreding. Schulp krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Goranov kopt de bal weg. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Valintas verovert de bal door een tackle van achteren. Goranov onderschept slim de pass. Goranov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 45%, Duelistii 55%.
berarul dan fc - Duelistii 4:1