Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duelistii berarul dan fc
222 Tactiek mijl at
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 46.6
uitstekend Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Nuzzo met een sublieme pass. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Ionică rent richting de bal. Ionică geeft de bal voor. Podemlel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Daar is Jeannin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saracino rent richting de bal. Jeannin verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannin draait met de bal, schiet en ... Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Iarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Dəvəli bokst de bal weg. Boldiş met een sublieme pass. Dəvəli controleert de bal met de borst. Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - berarul dan fc 1:0

16e minuut.
Porębski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valente komt het veld opgelopen. Boldiş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Várhidi is nu in balbezit. Pleavă verovert de bal door een tackle van achteren. Pleavă schiet op doel. Uzakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duelistii - berarul dan fc 1:1

21e minuut.
Amaming probeert de bal aan de voet te houden. Dziwisz speelt de bal door. Klungelig pakt Saracino de bal. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin schiet op doel. Dəvəli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - berarul dan fc 2:1

24e minuut.
Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz passt de bal met de wreef. Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Saracino met een sublieme pass. Iarca speelt de bal door. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal in één keer door. Nuzzo geeft de bal voor. Dəvəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Saracino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeannin rent richting de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - berarul dan fc 3:1

42e minuut.
Vargalui met de inworp. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal in één keer door. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Amaming probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nuzzo zal de hoekschop nemen. Dziwisz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - berarul dan fc 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 42%, berarul dan fc 58%.
Duelistii - berarul dan fc 4:1

53e minuut.
Hamilton verovert de bal door een tackle van achteren. Valente is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamilton. Hamilton krijgt een gele kaart. Valente raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Amaming neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ionică kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Sadlok passt de bal met de wreef. Jeannin is nu in balbezit. Saracino is nu in balbezit. Jeannin verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boldiş met een sublieme pass. Jeannin rent richting de bal. Jeannin haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

70e minuut.
Valente passt de bal in één keer door. Várhidi onderschept slim de pass. Chí Công probeert naar een medespeler te passen. Podemlel rent richting de bal. Podemlel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - berarul dan fc 4:2

80e minuut.
Amaming passt de bal in één keer door. Nuzzo geeft de bal voor. Klungelig pakt Saracino de bal. Jeannin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeannin draait met de bal, schiet en ... Dəvəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Jeannin verovert de bal door een tackle van achteren. Jeannin passt de bal in één keer door. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - berarul dan fc 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 37%, berarul dan fc 63%.
Duelistii - berarul dan fc 5:2