Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Arad FC.Maidan
test Tactiek Nam Su Tyen
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
7 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 45.6
good Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Geantă geeft een lange en hoge pass. Mateiaş kopt de bal weg. Tīklenieks probeert de bal aan de voet te houden. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă schiet op doel. De bal raakt de paal. Dongjia bokst de bal weg.

9e minuut.
Albertocchi onderschept slim de pass. Mazilu verovert de bal door een tackle van achteren. Mazilu speelt de bal door. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tīklenieks onderschept slim de pass. Cosmin rent richting de bal. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mazilu speelt de bal door. Cizmă rent richting de bal. Cizmă probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Dongjia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Cigány passt de bal zonder na te denken. Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu geeft een hoge lob. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Prieto probeert naar een medespeler te passen. Pulpescu rent richting de bal. Pulpescu speelt de bal door. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Dongjia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dongjia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moisoiu met de inworp. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cigány geeft de bal voor. Inworp. Moisoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cigány speelt de bal door. Siu Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu onderschept slim de pass. Sârgu heeft problemen om de bal te vangen. Sârgu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Tīklenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă begaat een overtreding. Cizmă krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto passt de bal met de wreef. Guşeilă rent richting de bal. Albertocchi onderschept slim de pass. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. Sucigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Zornetta kopt de bal weg. Mateiaş probeert de bal aan de voet te houden. Cosmin speelt de bal door. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 68%, FC.Maidan 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Arad - FC.Maidan 0:0

47e minuut.
Pulpescu met een sublieme pass. Prieto heeft problemen om de bal te vangen. Mazilu met een sublieme pass. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Dongjia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC.Maidan 0:1

53e minuut.
Mazilu met een sublieme pass. Daar is Mateiaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zielnik probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Dongjia bokst de bal weg.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yovo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tīklenieks met een sublieme pass. Prieto met een sublieme pass. Rea rent richting de bal. Rea haalt uit met een fantastische trap. Sucigan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş passt de bal met de wreef. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu geeft de bal voor. Mateiaş krijgt zijn hoofd ertegen. Dongjia bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Zachariasz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pulpescu kopt de bal weg. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş passt de bal in één keer door. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. Sucigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Prieto kan de bal niet met de borst controleren. Prieto probeert naar een medespeler te passen. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. Sucigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Arad - FC.Maidan 1:1

70e minuut.
Balaci komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Sârgu kopt de bal weg. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Moisoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moisoiu geeft de bal voor. Mateiaş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC.Maidan 1:2

77e minuut.
Pulpescu passt de bal zonder na te denken. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tīklenieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş onderschept slim de pass. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yovo is nu in balbezit. Mateiaş onderschept slim de pass. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Dongjia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - FC.Maidan 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 74%, FC.Maidan 26%.
United Arad - FC.Maidan 1:3