Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RaulRamon My Route 66
florin Tactiek 5-3-2
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 50.2
zwak Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Kicek passt de bal zonder na te denken. Fică is nu in balbezit. Fică met een sublieme pass. Ligocki rent richting de bal. Ligocki haalt uit met een fantastische trap. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - My Route 66 0:1

4e minuut.
Furtado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vujačić rent richting de bal. Kicek verovert de bal door een tackle van achteren. Praski probeert naar een medespeler te passen. Rostowski rent richting de bal. Rostowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kocabıyık met de inworp. Ligocki is nu in balbezit. Pasieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Pasieczny geeft de bal voor. Vujačić krijgt zijn hoofd ertegen. Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Praski met een sublieme pass. Fică is nu in balbezit. Fică passt de bal met de wreef. Ligocki rent richting de bal. Ligocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Škultéty onderschept slim de pass. Škultéty probeert naar een medespeler te passen. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki schiet op doel. Furtok bokst de bal weg.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buscan met de inworp. Fică speelt de bal door. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski schiet op doel. Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Pasieczny onderschept slim de pass. Praski onderschept slim de pass. Praski probeert naar een medespeler te passen. Ligocki rent richting de bal. Ligocki haalt uit met een fantastische trap. Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicek bereikt de bal nog maar net als eerste. Praski speelt de bal door. Ligocki is nu in balbezit. Ligocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gheţea met een harde bal richting middenveld. Praski met een sublieme pass. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Škultéty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praski is nu in balbezit. Praski passt de bal met de wreef. Ligocki rent richting de bal. Ligocki draait met de bal, schiet en ... Furtok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Paraviso is nu in balbezit. Ligocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ligocki met een sublieme pass. Rostowski rent richting de bal. Rostowski schiet op doel. Furtok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 77%, My Route 66 23%.
FC RaulRamon - My Route 66 0:1

48e minuut.
Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık geeft de bal voor. Guiso verovert de bal door een tackle van achteren. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap. Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Guiso kopt de bal weg. Rostowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rostowski probeert naar een medespeler te passen. Ligocki rent richting de bal. Ligocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - My Route 66 0:2

55e minuut.
Praski passt de bal zonder na te denken. Ligocki rent richting de bal. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki verovert de bal door een tackle van achteren. Ligocki schiet op doel. Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - My Route 66 0:3

65e minuut.
Zabijakin rent richting de bal. Fică onderschept slim de pass. Fică probeert naar een medespeler te passen. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kicek controleert de bal met de borst. Kicek probeert naar een medespeler te passen. Kobierski met een sublieme pass. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Škultéty verovert de bal door een tackle van achteren. Rostowski is nu in balbezit. Praski met een sublieme pass. Ligocki rent richting de bal. Ligocki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RaulRamon - My Route 66 0:4

87e minuut.
Prăscan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Vujačić de bal. Lukaku is nu in balbezit. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kobierski met een snelle inworp. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski probeert naar een medespeler te passen. Ligocki rent richting de bal. Ligocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RaulRamon 81%, My Route 66 19%.
FC RaulRamon - My Route 66 0:4