Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 berarul dan fc
5-3-2 Tactiek mijl at
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 50.2
solid Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fică met de inworp. Ligocki rent richting de bal. Ligocki haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - berarul dan fc 1:0

12e minuut.
Moise geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kobierski probeert de bal met de borst te controleren. Kobierski passt de bal in één keer door. Praski probeert naar een medespeler te passen. Ligocki rent richting de bal. Ligocki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kobierski is nu in balbezit. Kobierski passt de bal in één keer door. Kicek met een sublieme pass. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... Dəvəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Praski verovert de bal door een tackle van achteren. Praski met een sublieme pass. Kobierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rostowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Porębski passt de bal met de wreef. Dəvəli heeft problemen om de bal te vangen. Belardetti probeert naar een medespeler te passen. Ligocki controleert de bal met de borst. Ligocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - berarul dan fc 2:0

41e minuut.
Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Kobierski rent richting de bal. Kobierski passt de bal met de wreef. Rostowski rent richting de bal. Rostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 10%, berarul dan fc 90%.
My Route 66 - berarul dan fc 2:0

51e minuut.
Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică geeft de bal voor. Porębski heeft problemen om de bal te vangen. Rostowski rent richting de bal. Rostowski schiet op doel. Dəvəli bokst de bal weg.

58e minuut.
Land is nu in balbezit. Land passt de bal in één keer door. Podemlel is nu in balbezit. Podemlel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - berarul dan fc 2:1

61e minuut.
Guiso geeft de bal voor. Porębski met een sublieme pass. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
My Route 66 - berarul dan fc 2:2

63e minuut.
Kobierski passt de bal in één keer door. Rostowski is nu in balbezit. Praski met een sublieme pass. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell rent richting de bal. Goranov verovert de bal door een tackle van achteren. Goranov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - berarul dan fc 2:3

74e minuut.
Carbonell onderschept slim de pass. Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Goranov rent richting de bal. Goranov haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - berarul dan fc 2:4

81e minuut.
Kobierski passt de bal met de wreef. Praski is nu in balbezit. Praski passt de bal met de wreef. Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligocki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Durieux de bal. Praski is nu in balbezit. Praski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 35%, berarul dan fc 65%.
My Route 66 - berarul dan fc 2:4