Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hashixem FC.Maidan
tpt 2-1 Tactiek Nam Su Tyen
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
53.6 gemiddelde waardering 44.8
outstanding Schieten good
adequate Passen average
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Ioveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ met een sublieme pass. Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Raţă speelt de bal door. Sârgu verovert de bal door een tackle van achteren. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 1:0

20e minuut.
Sichitiu rent richting de bal. Quiroz is nu in balbezit. Guşeilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quiroz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Raţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Sucigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 2:0

21e minuut.
Mazilu heeft problemen om de bal te vangen. Sichitiu verovert de bal door een tackle van achteren. Sichitiu passt de bal zonder na te denken. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu passt de bal met de wreef. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. Sucigan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 3:0

26e minuut.
Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski speelt de bal door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Geantă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz rent richting de bal. Quiroz geeft een hoge lob. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 4:0

28e minuut.
Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă is nu in balbezit. Sichitiu is nu in balbezit. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Sucigan bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Crivăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateiaş onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mazilu de bal. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Encuţescu heeft problemen om de bal te vangen. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu begaat een overtreding. Cizmă raakt geblesseerd tijdens het duel. Cizmă wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru speelt de bal door. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Sucigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Geantă onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivăţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 53%, FC.Maidan 47%.
Hashixem - FC.Maidan 4:0

49e minuut.
Doru geeft een lange en hoge pass. Zornetta heeft problemen om de bal te vangen. Marin rent richting de bal. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 5:0

50e minuut.
Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski passt de bal zonder na te denken. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu geeft een hoge lob. Sârgu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Crivăţ probeert naar een medespeler te passen. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă verovert de bal door een tackle van achteren. Sichitiu onderschept slim de pass. Sichitiu schiet op doel. Sucigan bokst de bal weg. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 6:0

58e minuut.
Geantă probeert naar een medespeler te passen. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu geeft een lange en hoge pass. Ciężkowski is nu in balbezit. Ciężkowski geeft een hoge lob. Sucigan bokst de bal weg.

60e minuut.
Mazilu passt de bal zonder na te denken. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Ciorbea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 6:1

65e minuut.
Guşeilă verovert de bal door een tackle van achteren. Sârgu rent richting de bal. Ciężkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciężkowski haalt uit met een fantastische trap. Sucigan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 7:1

68e minuut.
Mazilu onderschept slim de pass. Mazilu geeft een hoge lob. Cosmin kopt de bal weg. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Quiroz speelt de bal door. Pulpescu is nu in balbezit. Sichitiu onderschept slim de pass. Sichitiu haalt uit met een fantastische trap. Sucigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 8:1

76e minuut.
Geantă onderschept slim de pass. Inworp. Crivăţ met een snelle inworp. Sichitiu is nu in balbezit. Sichitiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sârgu is nu in balbezit. Sârgu passt de bal zonder na te denken. Marin controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Hashixem - FC.Maidan 9:1

88e minuut.
Sichitiu rent richting de bal. Sichitiu passt de bal in één keer door. Guşeilă speelt de bal door. Klungelig pakt Marin de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guşeilă heeft problemen om de bal te vangen. Marin is nu in balbezit. Sichitiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sichitiu schiet op doel. Sucigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Inworp. Ciężkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sichitiu speelt de bal door. Ciężkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciężkowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hashixem 45%, FC.Maidan 55%.
Hashixem - FC.Maidan 9:1