Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
berarul dan fc FC.Maidan
mijl at Tactiek Nam Su Tyen
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 46
adequate Schieten solid
weak Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Mazilu rent richting de bal. Mazilu probeert naar een medespeler te passen. Cosmin speelt de bal door. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zdolski rent richting de bal. Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Moisoiu heeft problemen om de bal te vangen. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă speelt de bal door. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC.Maidan 0:1

5e minuut.
Saracino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş onderschept slim de pass. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş onderschept slim de pass. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC.Maidan 0:2

17e minuut.
Mazilu speelt de bal door. Moisoiu speelt de bal door. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Mateiaş onderschept slim de pass. Mazilu rent richting de bal. Mazilu geeft de bal voor. Cizmă krijgt zijn hoofd ertegen. Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC.Maidan 0:3

28e minuut.
Cosmin is nu in balbezit. Cosmin speelt de bal door. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă schiet op doel. Zdolski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC.Maidan 0:4

30e minuut.
Pulpescu met een sublieme pass. Moisoiu is nu in balbezit. Moisoiu probeert naar een medespeler te passen. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC.Maidan 0:5

32e minuut.
Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel passt de bal met de wreef. Cizmă rent richting de bal. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mazilu rent richting de bal. Mazilu passt de bal met de wreef. Moisoiu rent richting de bal. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński bokst de bal weg.

43e minuut.
Cizmă rent richting de bal. Iarca onderschept slim de pass. Iarca geeft een lange en hoge pass. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pulpescu onderschept slim de pass. Pulpescu speelt de bal door. Mazilu rent richting de bal. Mazilu geeft een hoge lob. Mateiaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 76%, FC.Maidan 24%.
berarul dan fc - FC.Maidan 0:5

47e minuut.
Valente passt de bal in één keer door. Cizmă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iarca. Iarca krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente probeert naar een medespeler te passen. Bablekos rent richting de bal. Bablekos haalt uit met een fantastische trap. Sucigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC.Maidan 1:5

55e minuut.
Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş passt de bal met de wreef. Cizmă rent richting de bal. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC.Maidan 1:6

57e minuut.
Zornetta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zdolski heeft problemen om de bal te vangen. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC.Maidan 1:7

66e minuut.
Mazilu rent richting de bal. Daar is Mazilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazilu passt de bal met de wreef. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş schiet op doel. Króliczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Moisoiu probeert naar een medespeler te passen. Cosmin rent richting de bal. Cosmin speelt de bal door. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Klungelig pakt Iarca de bal. Moisoiu is nu in balbezit. Moisoiu geeft een lange en hoge pass. Cizmă is nu in balbezit. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mazilu rent richting de bal. Mazilu geeft de bal voor. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC.Maidan 1:8

82e minuut.
Saracino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulpescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pulpescu geeft een hoge lob. Daar is Cizmă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cizmă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 66%, FC.Maidan 34%.
berarul dan fc - FC.Maidan 1:8