Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Maidan berarul dan fc
Nam Su Tyen Tactiek mijl at
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.3 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Cosmin probeert de bal met de borst te controleren. Cosmin geeft een lange en hoge pass. Săvoiu rent richting de bal. Cizmă verovert de bal door een tackle van achteren. Cizmă haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Geantă onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ionică de bal. Ionică speelt de bal door. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Boldiş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mazilu met een snelle inworp. Cosmin rent richting de bal. Cosmin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Podemlel stond buitenspel. Zornetta neemt vlug de vrije trap. Cizmă kopt de bal weg. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli bokst de bal weg.

26e minuut.
Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov passt de bal met de wreef. Mazilu rent richting de bal. Mazilu passt de bal zonder na te denken. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Mazilu met een snelle inworp. Ionică rent richting de bal. Mateiaş verovert de bal door een tackle van achteren. Mateiaş schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - berarul dan fc 1:0

41e minuut.
Mateiaş is nu in balbezit. Cosmin is nu in balbezit. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap. Dəvəli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - berarul dan fc 2:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geantă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazilu heeft problemen om de bal te vangen. Podemlel rent richting de bal. Podemlel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 28%, berarul dan fc 72%.
FC.Maidan - berarul dan fc 2:0

49e minuut.
Geantă is nu in balbezit. Geantă geeft de bal voor. Mazilu kopt de bal weg. Mateiaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateiaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Porębski probeert naar een medespeler te passen. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică met een sublieme pass. Podemlel rent richting de bal. Podemlel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Saracino met een sublieme pass. Ionică is nu in balbezit. Ionică passt de bal in één keer door. Mateiaş is nu in balbezit. Mateiaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Porębski verovert de bal door een tackle van achteren. Porębski met een sublieme pass. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Mateiaş rent richting de bal. Mateiaş draait met de bal, schiet en ... Dəvəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Sârgu is nu in balbezit. Sârgu geeft een hoge lob. Ionică rent richting de bal. Mazilu geeft de bal voor. Cizmă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ionică rent richting de bal. Ionică met een sublieme pass. Chí Công probeert naar een medespeler te passen. Goranov is nu in balbezit. Goranov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Săvoiu speelt de bal door. Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goranov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Goranov kan niet meer verder spelen. Pleavă komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Boldiş geeft een lange en hoge pass. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă verovert de bal door een tackle van achteren. Pleavă draait met de bal, schiet en ... Sucigan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Klungelig pakt Saracino de bal. Cosmin met een sublieme pass. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Podemlel rent richting de bal. Ionică rent richting de bal. Ionică speelt de bal door. Pleavă rent richting de bal. Pleavă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - berarul dan fc 2:1

88e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Saracino de bal onder controle te krijgen. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Dəvəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Mazilu speelt de bal door. Cosmin is nu in balbezit. Cosmin passt de bal met de wreef. Moisoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisoiu geeft een lange en hoge pass. Dəvəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 35%, berarul dan fc 65%.
FC.Maidan - berarul dan fc 2:1