Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hello! FC RaulRamon
cojo Tactiek florin
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 41.8
goed Schieten matig
goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen goed


17e minuut.
Mulţescu met een sublieme pass. Gorun is nu in balbezit. Gorun passt de bal in één keer door. Peikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Škultéty geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mulţescu met een snelle inworp. Gorun rent richting de bal. Gorun geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bănică met de inworp. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński geeft een hoge lob. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea schiet op doel. Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Oshaug probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peikov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 23%, FC RaulRamon 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hello! - FC RaulRamon 0:0

47e minuut.
Siboni speelt de bal door. Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănică verovert de bal door een tackle van achteren. Bănică geeft een hoge lob. Belcea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Contra kan de bal niet met de borst controleren. Contra geeft een hoge lob. Belcea speelt de bal door. Gorun rent richting de bal. Gorun geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Peikov springt en kopt de bal. Furtok bokst de bal weg. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Kaczor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczor geeft een lange en hoge pass. Bănică is nu in balbezit. Bănică geeft de bal voor. Belcea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Belcea heeft problemen om de bal te vangen. Vujačić met een sublieme pass. Bănică speelt de bal door. Peikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peikov schiet op doel. Furtok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gorun rent richting de bal. Gorun passt de bal in één keer door. Belcea rent richting de bal. Belcea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hello! - FC RaulRamon 1:0

79e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun onderschept slim de pass. Gorun passt de bal in één keer door. Belcea rent richting de bal. Belcea draait met de bal, schiet en ... Furtok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Škultéty geeft een lange en hoge pass. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu met een sublieme pass. Peikov is nu in balbezit. Peikov haalt uit met een fantastische trap. Furtok bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hello! 20%, FC RaulRamon 80%.
hello! - FC RaulRamon 1:0