Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Arad berarul dan fc
coppa Tactiek mijl at
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen excellent


4e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Saracino onderschept slim de pass. Saracino geeft een lange en hoge pass. Podemlel rent richting de bal. Podemlel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Belardetti passt de bal zonder na te denken. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică geeft een hoge lob. Goranov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - berarul dan fc 0:1

16e minuut.
Inworp. Dzikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moise geeft een hoge lob. Goranov kopt de bal weg. Klungelig pakt Land de bal. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Arad - berarul dan fc 1:1

23e minuut.
Porębski met een sublieme pass. Land rent richting de bal. Land passt de bal met de wreef. Goranov rent richting de bal. Goranov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saracino verovert de bal door een tackle van achteren. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzikowski geeft de bal voor. Albertocchi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

34e minuut.
Albertocchi is nu in balbezit. Prieto rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prieto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - berarul dan fc 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 44%, berarul dan fc 56%.
United Arad - berarul dan fc 2:1

48e minuut.
Daar is Podemlel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porębski probeert naar een medespeler te passen. Goranov is nu in balbezit. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel draait met de bal, schiet en ... Dongjia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Zielnik geeft een lange en hoge pass. Prieto probeert de bal aan de voet te houden. Ionică is nu in balbezit. Ionică geeft een hoge lob. Goranov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Podemlel geeft een lange en hoge pass. Dongjia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Buitenspel voor Goranov. Goede buitenspelval van de verdediging. Siu Ki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Durieux onderschept slim de pass. Siu Ki is nu in balbezit. Durieux begaat een overtreding. Siu Ki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Moise onderschept slim de pass. Moise geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dzikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ellis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Albertocchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Dəvəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - berarul dan fc 3:1

77e minuut.
Inworp. Eyþórsson komt het veld opgelopen. Dórason komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ionică rent richting de bal. Cigány onderschept slim de pass. Cigány geeft de bal voor. Podemlel bereikt de bal nog maar net als eerste. Podemlel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Arad - berarul dan fc 3:2

83e minuut.
Moise rent richting de bal. Moise geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yong-Ki met de inworp. Dzikowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Arad 44%, berarul dan fc 56%.
United Arad - berarul dan fc 3:2