Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duelistii My Route 66
222 Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
68% Spel op eigen helft 32%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 49.1
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


36e minuut.
Várhidi kan de bal niet met de borst controleren. Várhidi geeft een hoge lob. Fică rent richting de bal. Fică passt de bal met de wreef. Várhidi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - My Route 66 0:1

43e minuut.
Buscan met de inworp. Praski speelt de bal door. Valintas probeert de bal met de borst te controleren. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sadlok rent richting de bal. Sadlok speelt de bal door. Vargalui is nu in balbezit. Vargalui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 62%, My Route 66 38%.
Duelistii - My Route 66 0:1

46e minuut.
Várhidi geeft een lange en hoge pass. Nuzzo kopt de bal weg. Dziwisz heeft problemen om de bal te vangen. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jeannin de bal. Jeannin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duelistii - My Route 66 1:1

50e minuut.
Praski passt de bal met de wreef. Várhidi rent richting de bal. Ligocki onderschept slim de pass. Ligocki schiet op doel. Uzakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - My Route 66 1:2

54e minuut.
Vargalui rent richting de bal. Vargalui geeft een hoge lob. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin schiet op doel. Olăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duelistii - My Route 66 2:2

65e minuut.
Kobierski rent richting de bal. Kobierski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Hamilton de bal onder controle te krijgen. Rostowski rent richting de bal. Rostowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Várhidi heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Fică kopt de bal weg. Daar is Valintas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligocki rent richting de bal. Ligocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - My Route 66 2:3

71e minuut.
Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal in één keer door. Jeannin rent richting de bal. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duelistii - My Route 66 3:3

85e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Prăscan rent richting de bal. Jeannin maakt een afschuwelijke overtreding. Jeannin krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok passt de bal met de wreef. Jeannin rent richting de bal. Jeannin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - My Route 66 4:3

88e minuut.
Kilar met een snelle inworp. Dziwisz rent richting de bal. Prăscan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prăscan naar de kleedkamers voor een vroege douche. Dziwisz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dziwisz kan niet meer verder spelen. Cepeda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 74%, My Route 66 26%.
Duelistii - My Route 66 4:3