Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.Maidan hello!
Nam Su Tyen Tactiek cojo
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
44.8 gemiddelde waardering 48.7
adequate Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen incredible


3e minuut.
Bănică probeert naar een medespeler te passen. Gorun rent richting de bal. Guşeilă is nu in balbezit. Gorun onderschept slim de pass. Gorun haalt uit met een fantastische trap. Sucigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - hello! 0:1

8e minuut.
Gorun kopt de bal weg. Guşeilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belcea is nu in balbezit. Belcea schiet op doel. Sucigan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - hello! 0:2

10e minuut.
Belcea kopt de bal weg. Daar is Pulpescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peikov rent richting de bal. Peikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - hello! 0:3

24e minuut.
Tutmaz geeft een lange en hoge pass. Mazilu kopt de bal weg. Pulpescu heeft problemen om de bal te vangen. Belcea rent richting de bal. Belcea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Geantă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peikov rent richting de bal. Peikov draait met de bal, schiet en ... Sucigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tupczyński passt de bal zonder na te denken. Gorun rent richting de bal. Gorun met een sublieme pass. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorun rent richting de bal. Gorun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Geantă geeft een hoge lob. Bănică is nu in balbezit. Bănică geeft de bal voor. Belcea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 47%, hello! 53%.
FC.Maidan - hello! 0:3

52e minuut.
Pulpescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea draait met de bal, schiet en ... Sucigan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - hello! 0:4

71e minuut.
Gorun rent richting de bal. Pulpescu rent richting de bal. Gorun verovert de bal door een tackle van achteren. Gorun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - hello! 0:5

75e minuut.
Januszewski is nu in balbezit. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński probeert naar een medespeler te passen. Gorun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Januszewski onderschept slim de pass. Januszewski passt de bal in één keer door. Bănică is nu in balbezit. Geantă onderschept slim de pass. Geantă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorun rent richting de bal. Gorun geeft een lange en hoge pass. Belcea rent richting de bal. Belcea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Mazilu de bal. Bănică speelt de bal door. Gorun is nu in balbezit. Gorun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Maidan - hello! 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Maidan 41%, hello! 59%.
FC.Maidan - hello! 0:6