Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCOVINA FC amc team
defend Tactiek treicincidoi
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 46
formidable Schieten good
solid Passen adequate
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Kniaź is nu in balbezit. Kniaź passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fliegl de bal. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Soto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - amc team 1:0

4e minuut.
Rambert speelt de bal door. Raybaud rent richting de bal. Raybaud geeft een hoge lob. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Dragović rent richting de bal. Miron begaat een overtreding. Dragović raakt geblesseerd tijdens het duel. Strungăreanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mititelu de bal. Mititelu draait met de bal, schiet en ... Murauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUCOVINA FC - amc team 1:1

21e minuut.
Pustelak heeft problemen om de bal te vangen. Pustelak speelt de bal door. Turcu is nu in balbezit. Turcu geeft een hoge lob. Pustelak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soto springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pintilie geeft een hoge lob. Fliegl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fliegl speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Defendenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fliegl de bal. Fliegl geeft de bal voor. Soto maakt een snoekduik en kopt de bal. Defendenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - amc team 2:1

36e minuut.
Rambert probeert naar een medespeler te passen. Fliegl is nu in balbezit. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Defendenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 34%, amc team 66%.
BUCOVINA FC - amc team 2:1

48e minuut.
Pustelak passt de bal zonder na te denken. Turcu rent richting de bal. Turcu met een sublieme pass. Pustelak rent richting de bal. Pustelak draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Pacot speelt de bal door. Mititelu met een sublieme pass. Casiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baćević geeft een lange en hoge pass. Dragović springt en kopt de bal. Murauer bokst de bal weg.

58e minuut.
Miron verovert de bal door een tackle van achteren. Miron passt de bal met de wreef. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl geeft een hoge lob. Pustelak springt en kopt de bal. Defendenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Daar is Baćević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miron rent richting de bal. Baćević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miron is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Defendenti bokst de bal weg. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. Defendenti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - amc team 3:1

67e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal zonder na te denken. Fliegl rent richting de bal. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Pustelak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - amc team 4:1

88e minuut.
Ballarini passt de bal met de wreef. Dragović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragović onderschept slim de pass. Dragović haalt uit met een fantastische trap. Murauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 50%, amc team 50%.
BUCOVINA FC - amc team 4:1