Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
roxana.reddog MoReS FC
dinamo2 Tactiek 352
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.3 gemiddelde waardering 48.3
average Schieten adequate
average Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Gabrian geeft een hoge lob. Noir onderschept slim de pass. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - MoReS FC 0:1

29e minuut.
Carro onderschept slim de pass. Carro geeft de bal voor. Krawężnik probeert de bal met de borst te controleren. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi draait met de bal, schiet en ... Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
roxana.reddog - MoReS FC 1:1

32e minuut.
Carro geeft een hoge lob. Nowosad probeert de bal aan de voet te houden. Lemnaru maakt een afschuwelijke overtreding. Lemnaru krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Oprean is nu in balbezit. Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian geeft de bal voor. Daar is Nguyên Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
roxana.reddog - MoReS FC 1:2

45e minuut.
Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong geeft een hoge lob. Daar is Gioga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 66%, MoReS FC 34%.
roxana.reddog - MoReS FC 1:2

66e minuut.
Daar is Immersi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milin is nu in balbezit. Nelson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nelson krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Lemnaru met de inworp. Rusin is nu in balbezit. Rusin geeft een hoge lob. Immersi maakt een snoekduik en kopt de bal. Araújo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yalovalı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Noir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nowosad probeert naar een medespeler te passen. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: roxana.reddog 61%, MoReS FC 39%.
roxana.reddog - MoReS FC 1:2