Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: laseminte
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13941
MoReS FC F. C. Foresta Suceava
bailando Tactiek 4d3m-ionu
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 46.3
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Klungelig pakt Wojtaszewski de bal. Wojtaszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Raić de bal. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Berghmans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kossowski rent richting de bal. Nowosad begaat een overtreding. Kossowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kossowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leano kan de bal niet met de borst controleren. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cernea onderschept slim de pass. Cernea met een sublieme pass. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski geeft een hoge lob. Maneslavić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Berghmans met een sublieme pass. Suszczyk kopt de bal weg. Leano probeert de bal met de borst te controleren. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Cernea rent richting de bal. Cernea passt de bal zonder na te denken. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador draait met de bal, schiet en ... Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - F. C. Foresta Suceava 0:1

27e minuut.
Ottonello speelt de bal door. Góes rent richting de bal. Râpnu speelt de bal door. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Vintilă speelt de bal door. Daar is Suszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrian is nu in balbezit. Râpnu geeft de bal voor. Berghmans probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Matta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Râpnu met de inworp. Ottonello geeft een hoge lob. Nguyên Phong springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Râpnu rent richting de bal. Râpnu speelt de bal door. Raić is nu in balbezit. Nguyên Phong onderschept slim de pass. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 46%, F. C. Foresta Suceava 54%.
MoReS FC - F. C. Foresta Suceava 0:1

48e minuut.
Wierszewski geeft een hoge lob. Serrador heeft problemen om de bal te vangen. Barisevičius rent richting de bal. Serrador verovert de bal door een tackle van achteren. Serrador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk passt de bal zonder na te denken. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Nowosad speelt de bal door. Wojtaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszewski geeft de bal voor. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Suszczyk onderschept slim de pass. Suszczyk geeft de bal voor. Wierszewski kopt de bal weg. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Wojtaszewski met de inworp. Ottonello geeft een lange en hoge pass. Nguyên Phong krijgt zijn hoofd ertegen. Berghmans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MoReS FC - F. C. Foresta Suceava 1:1

73e minuut.
Nowosad kopt de bal weg. Daar is Kossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossowski passt de bal zonder na te denken. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - F. C. Foresta Suceava 1:2

74e minuut.
Klungelig pakt Góes de bal. Góes geeft een hoge lob. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MoReS FC - F. C. Foresta Suceava 2:2

75e minuut.
Marciszewski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ottonello is nu in balbezit. Ottonello speelt de bal door. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong schiet op doel. Berghmans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gabrian met een sublieme pass. Ottonello rent richting de bal. Ottonello passt de bal met de wreef. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... Berghmans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matta probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wojtaszewski zal de hoekschop nemen. Nguyên Phong maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 49%, F. C. Foresta Suceava 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MoReS FC - F. C. Foresta Suceava 2:2