Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCV48 roxana.reddog
532 Tactiek dinamo2
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 35.6
average Schieten adequate
weak Passen adequate
average Verdedigen solid


11e minuut.
Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej passt de bal met de wreef. Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - roxana.reddog 1:0

15e minuut.
Doeltrap. Złomek met een harde bal richting middenveld. Lekov probeert de bal met de borst te controleren. Rusin is nu in balbezit. Rusin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Barčák geeft een hoge lob. Gioga rent richting de bal. Dubourg onderschept slim de pass. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Poparda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - roxana.reddog 2:0

40e minuut.
Daar is Noir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noir onderschept slim de pass. Dubourg rent richting de bal. Dubourg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 72%, roxana.reddog 28%.
UCV48 - roxana.reddog 2:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Lekov de bal onder controle te krijgen. Oprean is nu in balbezit. Oprean passt de bal in één keer door. Immersi bereikt de bal nog maar net als eerste. Immersi haalt uit met een fantastische trap. Złomek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Yalovalı onderschept slim de pass. Oraşan is nu in balbezit. Oraşan passt de bal met de wreef. Oprean rent richting de bal. Oprean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Vanghelie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprean geeft een lange en hoge pass. Immersi is nu in balbezit. Immersi schiet op doel. Złomek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - roxana.reddog 2:1

88e minuut.
Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski probeert naar een medespeler te passen. Dubourg rent richting de bal. Dubourg schiet op doel. Poparda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCV48 - roxana.reddog 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCV48 62%, roxana.reddog 38%.
UCV48 - roxana.reddog 3:1