Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.30 [del]
  • Stadion: laseminte
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5684
MoReS FC UCV48
bailando Tactiek 532
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 27.6
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Barisevičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Wojtaszewski de bal. Gabrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrian geeft een hoge lob. Râpnu maakt een snoekduik en kopt de bal. Złomek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szypowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong onderschept slim de pass. Râpnu rent richting de bal. Klungelig pakt Râpnu de bal. Râpnu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Becker verovert de bal door een tackle van achteren. Becker passt de bal met de wreef. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg draait met de bal, schiet en ... Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Râpnu rent richting de bal. Râpnu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szypowski de bal. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski geeft een lange en hoge pass. Złomek bokst de bal weg. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 1:0

18e minuut.
Gabrian rent richting de bal. Becker onderschept slim de pass. Becker geeft de bal voor. Dubourg bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubourg haalt uit met een fantastische trap. Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Stříbrný passt de bal zonder na te denken. Nguyên Phong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becker. Becker krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Złomek speelt de bal door. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov probeert naar een medespeler te passen. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Vicente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg draait met de bal, schiet en ... Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Stříbrný probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

24e minuut.
Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski passt de bal zonder na te denken. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong schiet op doel. Złomek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 2:0

25e minuut.
Dubourg onderschept slim de pass. Dubourg geeft een lange en hoge pass. Frej kopt de bal weg. Chmielewski rent richting de bal. Chmielewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Waerlop is nu in balbezit. Waerlop geeft een lange en hoge pass. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong schiet op doel. Złomek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 3:0

31e minuut.
Râpnu met een sublieme pass. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad passt de bal zonder na te denken. Daar is Wojtaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtaszewski schiet op doel. Złomek bokst de bal weg. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 4:0

37e minuut.
Râpnu met een sublieme pass. Nelson is nu in balbezit. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nowosad rent richting de bal. Nowosad passt de bal in één keer door. Mellár onderschept slim de pass. Gabrian is nu in balbezit. Gabrian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Waerlop de bal. Wojtaszewski rent richting de bal. Wojtaszewski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 5:0

44e minuut.
Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente geeft een lange en hoge pass. Daar is Szypowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong schiet op doel. Złomek bokst de bal weg. Mellár heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 36%, UCV48 64%.
MoReS FC - UCV48 5:0

46e minuut.
Szypowski is nu in balbezit. Râpnu onderschept slim de pass. Râpnu geeft de bal voor. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Râpnu rent richting de bal. Râpnu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 6:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Nguyên Phong de bal onder controle te krijgen. Nowosad met een sublieme pass. Nelson met een sublieme pass. Râpnu rent richting de bal. Râpnu haalt uit met een fantastische trap. Złomek bokst de bal weg.

51e minuut.
Nelson met een snelle inworp. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu geeft de bal voor. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Złomek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nguyên Phong is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 7:0

52e minuut.
Nelson speelt de bal door. Nowosad geeft een hoge lob. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 8:0

59e minuut.
Nelson rent richting de bal. Nelson speelt de bal door. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Złomek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nowosad passt de bal zonder na te denken. Wojtaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Nowosad met een sublieme pass. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong draait met de bal, schiet en ... Złomek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Wojtaszewski passt de bal zonder na te denken. Nowosad geeft een lange en hoge pass. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wojtaszewski probeert naar een medespeler te passen. Râpnu rent richting de bal. Râpnu passt de bal zonder na te denken. Nguyên Phong is nu in balbezit. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. Złomek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 9:0

75e minuut.
Barčák geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabrian met een snelle inworp. Râpnu rent richting de bal. Râpnu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 10:0

78e minuut.
Gabrian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski passt de bal met de wreef. Râpnu is nu in balbezit. Râpnu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gabrian geeft de bal voor. Nguyên Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Waerlop schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Waerlop moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Waerlop schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szypowski is nu in balbezit. Szypowski geeft een hoge lob. Nelson rent richting de bal. Nelson geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nguyên Phong rent richting de bal. Nguyên Phong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MoReS FC - UCV48 11:0

87e minuut.
Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente is nu in balbezit. Chmielewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chmielewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MoReS FC 21%, UCV48 79%.
MoReS FC - UCV48 11:0