Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flora2006 fc kamena
grupir Tactiek silviu
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
58.2 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Inworp. Hickman met een snelle inworp. Vulević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hickman de bal. Hickman geeft een hoge lob. Kędzierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Staiola onderschept slim de pass. Staiola passt de bal met de wreef. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković geeft een lange en hoge pass. Made krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Calatayud onderschept slim de pass. Calatayud met een sublieme pass. Ivakin is nu in balbezit. Nef verovert de bal door een tackle van achteren. Nef draait met de bal, schiet en ... Kędzierski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Matković de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - fc kamena 1:0

12e minuut.
Ivakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivakin geeft de bal voor. Nef rent richting de bal. Nef haalt uit met een fantastische trap. Kędzierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - fc kamena 2:0

15e minuut.
Drenko met de inworp. Sălăgeanu geeft een hoge lob. Made rent richting de bal. Made haalt uit met een fantastische trap. Mbele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - fc kamena 2:1

21e minuut.
Agăt probeert naar een medespeler te passen. Sălăgeanu heeft problemen om de bal te vangen. Sălăgeanu speelt de bal door. Made rent richting de bal. Made draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Võigemast is nu in balbezit. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Made is nu in balbezit. Made schiet op doel. Mbele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flora2006 - fc kamena 2:2

41e minuut.
Daar is Made, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Made passt de bal in één keer door. Drenko probeert naar een medespeler te passen. Võigemast rent richting de bal. Võigemast schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łabudziński heeft problemen om de bal te vangen. Made rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - fc kamena 2:3

44e minuut.
Drenko is nu in balbezit. Stančević onderschept slim de pass. Stančević met een sublieme pass. Vulević geeft een hoge lob. Benassi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flora2006 - fc kamena 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 45%, fc kamena 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flora2006 - fc kamena 3:3

47e minuut.
Stančević is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drenko. Stančević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vulević met een snel genomen vrije trap. Nef springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - fc kamena 4:3

48e minuut.
Drenko is nu in balbezit. Stančević begaat een overtreding. Drenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Agăt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ljubinković is nu in balbezit. Ljubinković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Staiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Harant begaat een overtreding. Staiola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Made schiet op doel. Mbele maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Made rent richting de bal. Sălăgeanu met een sublieme pass. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Made is nu in balbezit. Võigemast bereikt de bal nog maar net als eerste. Võigemast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flora2006 - fc kamena 4:4

59e minuut.
Vulević passt de bal in één keer door. Stančević is nu in balbezit. Drenko is nu in balbezit. Stančević verovert de bal door een tackle van achteren. Stančević geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kędzierski probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Benassi de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hickman rent richting de bal. Hickman speelt de bal door. Dzurják bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzurják geeft de bal voor. Ljubinković is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ljubinković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Made maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Matković geeft een hoge lob. Made bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabudziński begaat een overtreding. Łabudziński krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Buitenspel voor Made. Goede buitenspelval van de verdediging. Kankaanpää neemt vlug de vrije trap. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi draait met de bal, schiet en ... Kędzierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Daar is Ivakin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivakin met een sublieme pass. Ljubinković rent richting de bal. Ljubinković geeft een hoge lob. Made springt en kopt de bal. Mbele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Harant probeert naar een medespeler te passen. Stančević rent richting de bal. Agăt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agăt krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sălăgeanu speelt de bal door. Made is nu in balbezit. Made passt de bal zonder na te denken. Võigemast rent richting de bal. Võigemast haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Drenko speelt de bal door. Sălăgeanu rent richting de bal. Made rent richting de bal. Võigemast rent richting de bal. Võigemast haalt uit met een fantastische trap. Mbele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Stančević geeft de bal voor. Nef kopt de bal weg. Matković heeft problemen om de bal te vangen. Vulević is nu in balbezit. Vulević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Võigemast kopt de bal weg. Kankaanpää probeert de bal aan de voet te houden. Sălăgeanu met een sublieme pass. Made is nu in balbezit. Made draait met de bal, schiet en ... Mbele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 48%, fc kamena 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
flora2006 - fc kamena 4:4