Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flora2006 Cobra
grupir Tactiek final 532
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
56.1 gemiddelde waardering 36.3
excellent Schieten weak
solid Passen good
very good Verdedigen average


16e minuut.
Bodonyi is nu in balbezit. Stančević onderschept slim de pass. Stančević geeft een hoge lob. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Hickman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickman passt de bal zonder na te denken. Benassi rent richting de bal. Benassi schiet op doel. Preda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Cobra 1:0

21e minuut.
Bodonyi is nu in balbezit. Harant onderschept slim de pass. Harant met een sublieme pass. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bodonyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beutelsen is nu in balbezit. Stančević onderschept slim de pass. Stančević haalt uit met een fantastische trap. Preda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Cobra 2:0

30e minuut.
Hickman met een snelle inworp. Kállay geeft een hoge lob. Stančević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef is nu in balbezit. Nef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nef maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Stan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nef is nu in balbezit. Nef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Cobra 3:0

39e minuut.
Kankaanpää passt de bal in één keer door. Stančević rent richting de bal. Beutelsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stančević wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 37%, Cobra 63%.
flora2006 - Cobra 3:0

51e minuut.
Džarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kankaanpää onderschept slim de pass. Kankaanpää geeft een hoge lob. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef schiet op doel. Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mihranyan is nu in balbezit. Hickman onderschept slim de pass. Hickman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kállay de bal. Kállay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dicu passt de bal in één keer door. Mbele probeert naar een medespeler te passen. Kállay kopt de bal weg. Benassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benassi draait met de bal, schiet en ... Preda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klungelig pakt Mihranyan de bal. Helstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Helstad passt de bal in één keer door. Benassi rent richting de bal. Benassi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Calatayud rent richting de bal. Calatayud passt de bal zonder na te denken. Hickman is nu in balbezit. Hickman geeft een hoge lob. Nef springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Năstăsoiu geeft een hoge lob. Harant geeft een hoge lob. Benassi is nu in balbezit. Benassi haalt uit met een fantastische trap. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Cobra 4:0

85e minuut.
Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay passt de bal met de wreef. Benassi rent richting de bal. Benassi draait met de bal, schiet en ... Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flora2006 - Cobra 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flora2006 41%, Cobra 59%.
flora2006 - Cobra 5:0