Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. ATLETRIKÓ*** Pámpom FC
ute001 Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
62.9 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten good
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Athirson is nu in balbezit. Frantzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Athirson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peabiru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lysý kopt de bal weg. Daar is Lisztes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisztes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisztes geeft de bal voor. Nəcəfsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfsoy geeft een hoge lob. Lisztes maakt een snoekduik en kopt de bal. Antuña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lysý kopt de bal weg. Lisztes heeft problemen om de bal te vangen. García Andrade rent richting de bal. García Andrade geeft een hoge lob. Lysý springt en kopt de bal. Paal!

14e minuut.
Tınay passt de bal met de wreef. Fernández Nicolás bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás passt de bal met de wreef. Frantzis is nu in balbezit. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Peabiru speelt de bal door. Lisztes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Andrade rent richting de bal. García Andrade geeft een hoge lob. Lysý springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. ATLETRIKÓ*** - Pámpom FC 1:0

29e minuut.
Tınay passt de bal in één keer door. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athirson begaat een overtreding. Athirson krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Fernández Nicolás geeft een hoge lob. Langenegger is nu in balbezit. Dobski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dobski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 36%, Pámpom FC 64%.
FC. ATLETRIKÓ*** - Pámpom FC 1:0

57e minuut.
Fernández Nicolás passt de bal met de wreef. Tsuzuki rent richting de bal. Dobski onderschept slim de pass. Frantzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Frantzis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Langenegger rent richting de bal. Langenegger geeft een hoge lob. Dobski rent richting de bal. Dobski haalt uit met een fantastische trap. Risso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. ATLETRIKÓ*** - Pámpom FC 1:1

73e minuut.
Tınay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəcəfsoy probeert naar een medespeler te passen. Lysý is nu in balbezit. Lisztes rent richting de bal. Lisztes draait met de bal, schiet en ... Antuña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
García Andrade probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lisztes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heretík schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Heretík krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. ATLETRIKÓ*** 49%, Pámpom FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. ATLETRIKÓ*** - Pámpom FC 1:1