Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zsombcus Barca FC M&G
Osztályozó Tactiek Megye 20181030
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
8 Doelpogingen 18
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45 gemiddelde waardering 53.3
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Giojoso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benetti met een snelle inworp. Kulišić probeert naar een medespeler te passen. Benetti geeft een lange en hoge pass. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Fellaini speelt de bal door. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulišić begaat een overtreding. Orama is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fellaini komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Yermolenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orama is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benetti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grassow krijgt zijn hoofd ertegen. Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kozdra kopt de bal weg. Klungelig pakt Schepel de bal. Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Inworp. Ioveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow onderschept slim de pass. Grassow geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Diculescu met een harde bal richting middenveld. Bánföldi is nu in balbezit. Bánföldi passt de bal met de wreef. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bánföldi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lucke de bal onder controle te krijgen. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - FC M&G 1:0

25e minuut.
Salmiaho probeert naar een medespeler te passen. Giojoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orama onderschept slim de pass. Orama haalt uit met een fantastische trap. Gyurcsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Devriendt probeert naar een medespeler te passen. Gyurcsányi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zsombcus Barca - FC M&G 1:1

30e minuut.
Daar is Tùng Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tùng Minh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bánföldi de bal. Schepel rent richting de bal. Schepel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gardien met een sublieme pass. Klungelig pakt Orama de bal. Orama passt de bal zonder na te denken. Grassow bereikt de bal nog maar net als eerste. Grassow draait met de bal, schiet en ... Gyurcsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Tùng Minh met een sublieme pass. Bánföldi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucke. Lucke krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Orama is nu in balbezit. Orama passt de bal met de wreef. Fellaini probeert naar een medespeler te passen. Grassow rent richting de bal. Grassow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 73%, FC M&G 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zsombcus Barca - FC M&G 1:1

56e minuut.
Devriendt onderschept slim de pass. Ioveanu onderschept slim de pass. Ioveanu passt de bal in één keer door. Orama bereikt de bal nog maar net als eerste. Orama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zsombcus Barca - FC M&G 1:2

65e minuut.
Shevley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bánföldi rent richting de bal. Bánföldi probeert naar een medespeler te passen. Tùng Minh is nu in balbezit. Tùng Minh draait met de bal, schiet en ... Kontogeorgakis bokst de bal weg.

70e minuut.
Kozdra kopt de bal weg. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini passt de bal in één keer door. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Orama passt de bal met de wreef. Grassow is nu in balbezit. Diculescu begaat een overtreding. Diculescu krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Giojoso verovert de bal door een tackle van achteren. Giojoso geeft een hoge lob. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zsombcus Barca - FC M&G 2:2

83e minuut.
Orama passt de bal met de wreef. Salmiaho is nu in balbezit. Salmiaho geeft een hoge lob. Fellaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellaini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fellaini met een sublieme pass. Ioveanu is nu in balbezit. Devriendt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ioveanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ioveanu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zsombcus Barca 63%, FC M&G 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zsombcus Barca - FC M&G 2:2