Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hcity FC FC M&G
BÉTA Tactiek Megye 20181030
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


7e minuut.
Ioveanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fellaini probeert de bal met de borst te controleren. Fellaini passt de bal met de wreef. Benetti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grassow de bal. Onkalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ilg rent richting de bal. Grigorescu rent richting de bal. Grigorescu passt de bal zonder na te denken. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baroš kan de bal niet met de borst controleren. Pezda rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Baroš ... Strafschop! Baroš krijgt een gele kaart. Pezda raakt geblesseerd tijdens het duel. Pezda legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - FC M&G 1:0

21e minuut.
Ion passt de bal in één keer door. Catinca heeft problemen om de bal te vangen. Catinca probeert naar een medespeler te passen. Ilg rent richting de bal. Ilg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ion geeft een lange en hoge pass. Drögemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Drögemeier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baroš de bal onder controle te krijgen. Mondini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

30e minuut.
Drögemeier passt de bal in één keer door. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu passt de bal met de wreef. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fellaini geeft een hoge lob. Reljin kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ioveanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grassow maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Drögemeier passt de bal zonder na te denken. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Baroš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baroš krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Pezda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pezda kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Mondini speelt de bal door. Drögemeier heeft problemen om de bal te vangen. Drögemeier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pezda de bal. Pezda speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 42%, FC M&G 58%.
Hcity FC - FC M&G 1:0

46e minuut.
Grassow probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butler de bal. Ilg verovert de bal door een tackle van achteren. Ilg haalt uit met een fantastische trap. Kontogeorgakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Catinca verovert de bal door een tackle van achteren. Catinca passt de bal in één keer door. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - FC M&G 2:0

69e minuut.
Butler is nu in balbezit. Amarugi verovert de bal door een tackle van achteren. Amarugi geeft een hoge lob. Pezda heeft problemen om de bal te vangen. Pezda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drögemeier is nu in balbezit. Drögemeier geeft een hoge lob. Ilg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - FC M&G 3:0

78e minuut.
Fellaini rent richting de bal. Mondini onderschept slim de pass. Grigorescu probeert naar een medespeler te passen. Pezda rent richting de bal. Pezda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - FC M&G 4:0

89e minuut.
Reljin is nu in balbezit. Reljin geeft een lange en hoge pass. Ilg kopt de bal weg. Pezda rent richting de bal. Pezda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 37%, FC M&G 63%.
Hcity FC - FC M&G 4:0