Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old Lady SárgaLap
3322Juve Tactiek Jedi2_v2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
48.2 gemiddelde waardering 60.2
good Schieten incredible
good Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Inworp. Romero met een snelle inworp. Baranyai speelt de bal door. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero probeert naar een medespeler te passen. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ... Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - SárgaLap 0:1

5e minuut.
Inworp. Czimmermann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Romero speelt de bal door. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klještanović is nu in balbezit. Romero is nu in balbezit. Romero geeft een hoge lob. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Baranyai passt de bal met de wreef. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero met een sublieme pass. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Czimmermann passt de bal in één keer door. Efraimov onderschept slim de pass. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Stelmasiak geeft de bal voor. Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrassi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrassi geeft een lange en hoge pass. Preziosi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Czimmermann kopt de bal weg. Daar is Baranyai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyai speelt de bal door. Romero probeert naar een medespeler te passen. Füle heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barrassi kopt de bal weg. Daar is Lentner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czimmermann is nu in balbezit. Czimmermann geeft een lange en hoge pass. Füle krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Modry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits passt de bal met de wreef. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Romero passt de bal in één keer door. Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal in één keer door. Füle is nu in balbezit. Füle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Krechel rent richting de bal. Krechel geeft de bal voor. Hørlykke springt en kopt de bal. Janduda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Old Lady - SárgaLap 1:1

35e minuut.
Romero geeft een hoge lob. Füle kopt de bal weg. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Pavlovic werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - SárgaLap 1:2

39e minuut.
Ludányi rent richting de bal. Ludányi geeft de bal voor. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - SárgaLap 1:3

41e minuut.
Romero passt de bal met de wreef. Baranyai is nu in balbezit. Baranyai geeft de bal voor. Füle is nu in balbezit. Füle schiet op doel. Pavlovic bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Baranyai speelt de bal door. Czimmermann rent richting de bal. Czimmermann passt de bal met de wreef. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle schiet op doel. Pavlovic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 60%, SárgaLap 40%.
Old Lady - SárgaLap 1:3

46e minuut.
Baranyai speelt de bal door. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Preziosi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Preziosi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Preziosi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Füle wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Czimmermann met een snelle inworp. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romero passt de bal zonder na te denken. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Czimmermann de bal. Czimmermann geeft de bal voor. Baranyai kopt de bal weg. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. Pavlovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ludányi verovert de bal door een tackle van achteren. Ludányi geeft de bal voor. Gyurkovits rent richting de bal. Gyurkovits schiet op doel. Pavlovic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - SárgaLap 1:4

61e minuut.
Krechel is nu in balbezit. Romero onderschept slim de pass. Romero probeert naar een medespeler te passen. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
van der Laan geeft een hoge lob. Baranyai kopt de bal weg. Füle bereikt de bal nog maar net als eerste. Füle draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - SárgaLap 1:5

70e minuut.
van der Laan rent richting de bal. van der Laan geeft de bal voor. Czimmermann rent richting de bal. Lentner onderschept slim de pass. Lentner geeft een hoge lob. Janduda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janduda probeert naar een medespeler te passen. Klještanović kopt de bal weg. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits draait met de bal, schiet en ... Pavlovic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Lady - SárgaLap 1:6

75e minuut.
Czimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Czimmermann met een sublieme pass. Efraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Füle rent richting de bal. Füle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Barrassi kopt de bal weg. Ludányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hørlykke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ludányi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Baranyai rent richting de bal. Baranyai passt de bal met de wreef. Füle is nu in balbezit. Füle haalt uit met een fantastische trap. Pavlovic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Lady 53%, SárgaLap 47%.
Old Lady - SárgaLap 1:6