Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AJAX Budapest Boka FC
42112 Tactiek 2
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
51.3 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten goed
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Gőz rent richting de bal. Divljanović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gőz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gőz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Takó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Boka FC 1:0

7e minuut.
Lanev probeert de bal met de borst te controleren. Lanev geeft een hoge lob. Kodolányi rent richting de bal. Virtakallio verovert de bal door een tackle van achteren. Virtakallio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Inworp. Nánási zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oravecz rent richting de bal. Béky onderschept slim de pass. Béky geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Brózda rent richting de bal. Brózda passt de bal met de wreef. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AJAX Budapest - Boka FC 1:1

22e minuut.
Hofman rent richting de bal. Hofman met een sublieme pass. Virtakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtakallio draait met de bal, schiet en ... Mario Martínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Boka FC 1:2

24e minuut.
Brózda probeert naar een medespeler te passen. Hofman is nu in balbezit. Hofman passt de bal zonder na te denken. Virtakallio is nu in balbezit. Virtakallio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Kodolányi geeft de bal voor. Inworp. Hofman met een snelle inworp. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda geeft een lange en hoge pass. Mario Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gómez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Boka FC 1:3

39e minuut.
Lanev passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Virtakallio rent richting de bal. Virtakallio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AJAX Budapest - Boka FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 58%, Boka FC 42%.
AJAX Budapest - Boka FC 1:4

65e minuut.
Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Nánási is nu in balbezit. Nánási passt de bal met de wreef. Gőz rent richting de bal. Gőz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Weitner verovert de bal door een tackle van achteren. Lanev begaat een overtreding. Weitner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martz met een snel genomen vrije trap. Divljanović is nu in balbezit. Gőz onderschept slim de pass. Gőz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanev geeft een hoge lob. Kerényi heeft problemen om de bal te vangen. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hofman geeft een lange en hoge pass. Gómez kopt de bal weg. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Virtakallio haalt uit met een fantastische trap. Mario Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AJAX Budapest 53%, Boka FC 47%.
AJAX Budapest - Boka FC 1:4