Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Flameri Sásdi Angyalkák Fc
WM75 Tactiek 69
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten outstanding
very good Passen very good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Geerinckx passt de bal met de wreef. Metsenaere speelt de bal door. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato draait met de bal, schiet en ... Saturnino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:0

3e minuut.
Metsenaere kopt de bal weg. Pizzolato heeft problemen om de bal te vangen. Pizzolato met een sublieme pass. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Saturnino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Saturnino trapt de bal weg van het doel. Campagnuolo heeft problemen om de bal te vangen. Klimek probeert naar een medespeler te passen. Gumier is nu in balbezit. Gumier schiet op doel. Simionescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:1

7e minuut.
Metsenaere probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gumier krijgt een gele kaart. Pizzolato raakt geblesseerd tijdens het duel. Campagnuolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Beattie krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klimek kopt de bal weg. Daar is Beattie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Susloparov met een sublieme pass. Gumier is nu in balbezit. Gumier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Metsenaere met een sublieme pass. Samblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samblas passt de bal zonder na te denken. Beattie is nu in balbezit. Beattie draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Geerinckx met de inworp. Beattie is nu in balbezit. Beattie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Samblas rent richting de bal. Samblas met een sublieme pass. Beattie bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Meretei geeft een lange en hoge pass. Krajnc speelt de bal door. Mulders is nu in balbezit. Mulders geeft een lange en hoge pass. Klimek springt en kopt de bal. Simionescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Metsenaere passt de bal zonder na te denken. Geerinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Geerinckx passt de bal met de wreef. Beattie is nu in balbezit. Beattie haalt uit met een fantastische trap. Saturnino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajnc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pizzolato raakt geblesseerd tijdens het duel. Campagnuolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pizzolato maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zvara geeft een lange en hoge pass. Barkóczi kopt de bal weg. Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 44%, Sásdi Angyalkák Fc 56%.
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulders met een snelle inworp. Susloparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Susloparov geeft de bal voor. Klimek springt en kopt de bal. Simionescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Meretei geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Klimek de bal onder controle te krijgen. Gumier is nu in balbezit. Klimek rent richting de bal. Klimek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:3

49e minuut.
Klimek rent richting de bal. Meretei rent richting de bal. Klimek onderschept slim de pass. Klimek draait met de bal, schiet en ... Simionescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:4

54e minuut.
Zvara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvara maakt een afschuwelijke overtreding. Zvara krijgt een gele kaart. Gumier raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mulders met een snel genomen vrije trap. Gumier krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Samblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samblas passt de bal zonder na te denken. Geerinckx is nu in balbezit. Geerinckx geeft de bal voor. Beattie krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klimek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rékasi geeft een lange en hoge pass. Klimek is nu in balbezit. Klimek draait met de bal, schiet en ... Simionescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:5

68e minuut.
Zvara is nu in balbezit. Zvara geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mulders met de inworp. Susloparov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Klimek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:6

75e minuut.
Susloparov is nu in balbezit. Susloparov passt de bal in één keer door. Klimek rent richting de bal. Klimek haalt uit met een fantastische trap. Simionescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:7

79e minuut.
Doeltrap. Saturnino trapt de bal weg. Mulders kopt de bal weg. Beattie rent richting de bal. Beattie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mulders rent richting de bal. Mulders met een sublieme pass. Klimek rent richting de bal. Klungelig pakt Gumier de bal. Gumier draait met de bal, schiet en ... Simionescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Dobó rent richting de bal. Dobó geeft de bal voor. Pum heeft problemen om de bal te vangen. Klimek rent richting de bal. Klimek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 53%, Sásdi Angyalkák Fc 47%.
Fc.Flameri - Sásdi Angyalkák Fc 1:7