Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Flameri Juve Ultras
WM75 Tactiek New
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Tamelli is nu in balbezit. Tamelli geeft de bal voor. Pum controleert de bal met de borst. Soto rent richting de bal. Soto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Masnica met een sublieme pass. Gherghel speelt de bal door. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto onderschept slim de pass. Soto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. Simionescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Juve Ultras 0:1

14e minuut.
Metsenaere met een sublieme pass. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soto krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Štrbík is nu in balbezit. Štrbík geeft een lange en hoge pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto haalt uit met een fantastische trap. Simionescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Metsenaere rent richting de bal. Metsenaere passt de bal zonder na te denken. Pizzolato heeft problemen om de bal te vangen. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. Barreto probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Pum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto is nu in balbezit. Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gherghel passt de bal in één keer door. Škoda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samblas. Samblas krijgt een gele kaart. Škoda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Škoda kan niet meer verder spelen. Masnica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pum de bal. Soto is nu in balbezit. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Masnica is nu in balbezit. Pizzolato onderschept slim de pass. Metsenaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Csató, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto rent richting de bal. Csató maakt een afschuwelijke overtreding. Csató is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Soto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antoci met een snel genomen vrije trap. Soto is nu in balbezit. Meretei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meretei krijgt een gele kaart. Soto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Meretei speelt de bal door. Soto neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - Juve Ultras 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 58%, Juve Ultras 42%.
Fc.Flameri - Juve Ultras 0:2

50e minuut.
Campagnuolo passt de bal in één keer door. Samblas heeft problemen om de bal te vangen. Samblas met een sublieme pass. Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Simionescu speelt de bal door. Samblas kopt de bal weg. Barreto is nu in balbezit. Pizzolato onderschept slim de pass. Pizzolato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Benito probeert naar een medespeler te passen. Gherghel kopt de bal weg. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Campagnuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campagnuolo passt de bal zonder na te denken. Pizzolato heeft problemen om de bal te vangen. Samblas bereikt de bal nog maar net als eerste. Samblas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Masnica onderschept slim de pass. Beattie is nu in balbezit. Masnica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masnica krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Antoci probeert naar een medespeler te passen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pum. Pum krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pizzolato passt de bal zonder na te denken. Antoci bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoci passt de bal met de wreef. Soto is nu in balbezit. Soto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Campagnuolo probeert naar een medespeler te passen. Samblas is nu in balbezit. Samblas probeert naar een medespeler te passen. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Soto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metsenaere. Soto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masnica met een snel genomen vrije trap. Pum onderschept slim de pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez geeft een hoge lob. Soto is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Štrbík verovert de bal door een tackle van achteren. Štrbík passt de bal zonder na te denken. Antoci speelt de bal door. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schiet op doel. Simionescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 42%, Juve Ultras 58%.
Fc.Flameri - Juve Ultras 0:2