Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc.Flameri AJAX Budapest
WM75 Tactiek 42112
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 53
solid Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


10e minuut.
Nánási probeert naar een medespeler te passen. Béky rent richting de bal. Béky passt de bal met de wreef. Gőz rent richting de bal. Gőz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nánási onderschept slim de pass. Pesti geeft een lange en hoge pass. Gőz rent richting de bal. Gőz schiet op doel. Simionescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - AJAX Budapest 0:1

24e minuut.
Béky rent richting de bal. Béky met een sublieme pass. Nánási is nu in balbezit. Nánási geeft de bal voor. Weitner krijgt zijn hoofd ertegen. Simionescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Lorán met de inworp. Pizzolato rent richting de bal. Pizzolato passt de bal in één keer door. Gmyrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmyrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nyilas speelt de bal door. Béky bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pum. Pum krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Nyilas passt de bal in één keer door. Pum onderschept slim de pass. Béky bereikt de bal nog maar net als eerste. Béky geeft de bal voor. Gőz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 53%, AJAX Budapest 47%.
Fc.Flameri - AJAX Budapest 0:1

49e minuut.
Zvara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nánási met de inworp. Béky is nu in balbezit. Béky geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Weitner is nu in balbezit. Weitner passt de bal in één keer door. Gőz rent richting de bal. Gőz haalt uit met een fantastische trap. Simionescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc.Flameri - AJAX Budapest 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc.Flameri 57%, AJAX Budapest 43%.
Fc.Flameri - AJAX Budapest 0:2