Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Town FC karoxg@gmali.com
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Woore rent richting de bal. Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy passt de bal met de wreef. Batts bereikt de bal nog maar net als eerste. Batts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Klungelig pakt Amplett de bal. Easter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Earl de bal. Batts is nu in balbezit. Batts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Batts de bal. Blower bereikt de bal nog maar net als eerste. Blower passt de bal zonder na te denken. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Easter bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hagan onderschept slim de pass. O`Hagan speelt de bal door. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Town FC - karoxg@gmali.com 1:0

45e minuut.
Yarnold is nu in balbezit. Earl verovert de bal door een tackle van achteren. Earl geeft de bal voor. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 50%, karoxg@gmali.com 50%.
Cardiff Town FC - karoxg@gmali.com 1:0

50e minuut.
Seymour rent richting de bal. Blower is nu in balbezit. Blower speelt de bal door. Amplett rent richting de bal. Amplett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Batts bereikt de bal nog maar net als eerste. Delahunty is nu in balbezit. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy rent richting de bal. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Blower geeft een lange en hoge pass. Earl rent richting de bal. Met opzet legt Yarnold zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Yarnold moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yarnold schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Klungelig pakt Nevill de bal. Amplett begaat een overtreding. Nevill raakt geblesseerd tijdens het duel. Nevill zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delahunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy is nu in balbezit. Duffy draait met de bal, schiet en ... Humphreys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardiff Town FC - karoxg@gmali.com 1:1

69e minuut.
Lippett onderschept slim de pass. Lippett speelt de bal door. Fisher rent richting de bal. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett haalt uit met een fantastische trap. Foight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Fisher geeft een hoge lob. Inworp. Mounty met een snelle inworp. O`Hagan probeert de bal met de borst te controleren. O`Hagan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 43%, karoxg@gmali.com 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardiff Town FC - karoxg@gmali.com 1:1