Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ungainly Sharks Mighty Maniacs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


10e minuut.
Skelly kopt de bal weg. Klungelig pakt Durham de bal. Wiseman rent richting de bal. Wiseman haalt uit met een fantastische trap. Parfitt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Martin rent richting de bal. Morris onderschept slim de pass. Morris passt de bal zonder na te denken. Letheran bereikt de bal nog maar net als eerste. Letheran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ungainly Sharks - Mighty Maniacs 1:0

18e minuut.
Woodyat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schepple bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dovey. Dovey krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Collley geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schepple zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bowen de bal. Bowen geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dovey passt de bal met de wreef. Morris is nu in balbezit. Baynon verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes haalt uit met een fantastische trap. Hidle bokst de bal weg.

32e minuut.
Crowther geeft een hoge lob. Wiseman met een sublieme pass. Durham is nu in balbezit. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen geeft de bal voor. Parfitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ungainly Sharks - Mighty Maniacs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungainly Sharks 64%, Mighty Maniacs 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ungainly Sharks - Mighty Maniacs 1:1

80e minuut.
Schepple is nu in balbezit. Dovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepple tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schepple krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Durham is nu in balbezit. Durham geeft een lange en hoge pass. Hough is nu in balbezit. Letheran verovert de bal door een tackle van achteren. Letheran schiet op doel. Hidle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungainly Sharks 47%, Mighty Maniacs 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ungainly Sharks - Mighty Maniacs 1:1