Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Town FC Mighty Maniacs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman met een sublieme pass. Skelly rent richting de bal. Skelly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Town FC - Mighty Maniacs 0:1

10e minuut.
Wiseman kopt de bal weg. Bowen is nu in balbezit. Earl rent richting de bal. Bowen verovert de bal door een tackle van achteren. Bowen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Town FC - Mighty Maniacs 0:2

17e minuut.
Earl passt de bal zonder na te denken. Churchyard is nu in balbezit. Bowen met een sublieme pass. Skelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Skelly draait met de bal, schiet en ... Humphreys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Gane probeert naar een medespeler te passen. Crowther bereikt de bal nog maar net als eerste. Crowther geeft een lange en hoge pass. Daar is Earl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Earl geeft een lange en hoge pass. Hidle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Blower onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schepple. Schepple krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gane probeert naar een medespeler te passen. O`Hagan rent richting de bal. O`Hagan passt de bal in één keer door. Amplett is nu in balbezit. Amplett draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 59%, Mighty Maniacs 41%.
Cardiff Town FC - Mighty Maniacs 0:2

81e minuut.
Woodyat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mounty met de inworp. O`Hagan rent richting de bal. O`Hagan haalt uit met een fantastische trap. Hidle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Laffan kopt de bal weg. O`Hagan is nu in balbezit. O`Hagan probeert naar een medespeler te passen. Amplett is nu in balbezit. Amplett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 44%, Mighty Maniacs 56%.
Cardiff Town FC - Mighty Maniacs 0:2