Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Town FC Borussia Munchenbadback
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


38e minuut.
Baynham geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beaufort de bal. Buttery is nu in balbezit. Buttery schiet op doel. Lippett probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cowles zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beaufort is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Town FC - Borussia Munchenbadback 0:1

44e minuut.
Proctor is nu in balbezit. Proctor met een sublieme pass. Hedgkins heeft problemen om de bal te vangen. Amplett onderschept slim de pass. Amplett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 48%, Borussia Munchenbadback 52%.
Cardiff Town FC - Borussia Munchenbadback 0:1

56e minuut.
Earl verovert de bal door een tackle van achteren. Earl probeert naar een medespeler te passen. O`Hagan rent richting de bal. O`Hagan haalt uit met een fantastische trap. Coupe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mounty geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amplett krijgt zijn hoofd ertegen. Buttery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Woore met een sublieme pass. Churchyard rent richting de bal. Cowles is nu in balbezit. Beaufort bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufort draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Town FC - Borussia Munchenbadback 0:2

74e minuut.
Churchyard heeft problemen om de bal te vangen. Cowles is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Churchyard. Churchyard krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Delahunty onderschept slim de pass. Baynham geeft de bal voor. Buttery springt en kopt de bal. Daar is Beaufort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaufort draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 48%, Borussia Munchenbadback 52%.
Cardiff Town FC - Borussia Munchenbadback 0:2