Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swansea City Ultras Rhydypennau FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


24e minuut.
Hedgkins met de inworp. Smithe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe passt de bal met de wreef. Hoare is nu in balbezit. Hoare haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
McGowan bereikt de bal nog maar net als eerste. McGowan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Humphreys de bal. Warneford is nu in balbezit. Warneford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Copeman geeft een hoge lob. Inworp. Skelly met een snelle inworp. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Blacker de bal. Hesketh is nu in balbezit. O`Hagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swansea City Ultras - Rhydypennau FC 1:0

38e minuut.
Whitley heeft problemen om de bal te vangen. Warneford is nu in balbezit. Warneford passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoare schiet op doel. Pearse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
McGowan heeft problemen om de bal te vangen. Power bereikt de bal nog maar net als eerste. Power passt de bal zonder na te denken. Hesketh heeft problemen om de bal te vangen. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City Ultras 61%, Rhydypennau FC 39%.
Swansea City Ultras - Rhydypennau FC 1:0

46e minuut.
McGowan is nu in balbezit. McGowan passt de bal zonder na te denken. Edwards is nu in balbezit. Edwards geeft de bal voor. Hesketh krijgt zijn hoofd ertegen. O`Hagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Blacker geeft een hoge lob. Humphreys probeert de bal aan de voet te houden. Warneford probeert naar een medespeler te passen. Hoare rent richting de bal. Hoare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tilling met de inworp. Skelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Skelly geeft een hoge lob. Whitley is nu in balbezit. Whitley geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Hoare bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoare draait met de bal, schiet en ... Davey onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hedgkins neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
McGowan rent richting de bal. Power onderschept slim de pass. Power probeert naar een medespeler te passen. Hesketh rent richting de bal. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Tilling is nu in balbezit. Hedgkins onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Humphreys. Humphreys krijgt een gele kaart. Hedgkins raakt geblesseerd tijdens het duel. Smithe met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swansea City Ultras 42%, Rhydypennau FC 58%.
Swansea City Ultras - Rhydypennau FC 1:0