Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chessington FC Ridiculous Hawks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Inworp. Rossiter met de inworp. Daar is Shephard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole onderschept slim de pass. Cole haalt uit met een fantastische trap. Penncock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Hoult heeft problemen om de bal te vangen. Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Brook passt de bal zonder na te denken. Caffell is nu in balbezit. Caffell schiet op doel. Dovey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Langton is nu in balbezit. Borley verovert de bal door een tackle van achteren. James speelt de bal door. Caffell bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Borley met een snelle inworp. James rent richting de bal. James passt de bal in één keer door. Caffell bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dovey met een sublieme pass. Daar is Bleddyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caffell is nu in balbezit. Caffell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bleddyn kopt de bal weg. Cole speelt de bal door. Hoult is nu in balbezit. Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Brook haalt uit met een fantastische trap. Penncock verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Langton rent richting de bal. Langton met een sublieme pass. Shephard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brook bereikt de bal nog maar net als eerste. Brook schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Brimson de bal. Brimson passt de bal met de wreef. Rossiter is nu in balbezit. Rossiter geeft een lange en hoge pass. German kopt de bal weg. Penncock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chessington FC 59%, Ridiculous Hawks 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chessington FC - Ridiculous Hawks 0:0

57e minuut.
Hanmer geeft een lange en hoge pass. Inworp. German zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cole is nu in balbezit. Cole geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
James bereikt de bal nog maar net als eerste. James draait met de bal, schiet en ... Bleddyn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caffell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caffell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chessington FC - Ridiculous Hawks 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chessington FC 48%, Ridiculous Hawks 52%.
Chessington FC - Ridiculous Hawks 1:0