Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HT_Everton_ Cardiff Crusaders
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Kaltenbach speelt de bal door. Heath is nu in balbezit. Wetter maakt een afschuwelijke overtreding. Wetter krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Triggs heeft problemen om de bal te vangen. Lewis rent richting de bal. Earl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Earl krijgt een gele kaart. Lewis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maxwell neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
HT_Everton_ - Cardiff Crusaders 1:0

25e minuut.
Kaltenbach onderschept slim de pass. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Kaltenbach draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Heath de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HT_Everton_ - Cardiff Crusaders 1:1

37e minuut.
Kaltenbach speelt de bal door. Wetter rent richting de bal. Wilkinson is nu in balbezit. Wetter verovert de bal door een tackle van achteren. Wetter draait met de bal, schiet en ... Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HT_Everton_ - Cardiff Crusaders 1:2

44e minuut.
Keegan geeft een hoge lob. Inworp. Wigley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kaltenbach de bal. Kaltenbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HT_Everton_ 51%, Cardiff Crusaders 49%.
HT_Everton_ - Cardiff Crusaders 1:2

60e minuut.
Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Earl rent richting de bal. Earl passt de bal met de wreef. Maxwell is nu in balbezit. Maxwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Daar is Triggs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wicks rent richting de bal. Wicks passt de bal in één keer door. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ... Peters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mumford zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Watkins de bal. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxwell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lewis rent richting de bal. Lewis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HT_Everton_ - Cardiff Crusaders 2:2

90e minuut.
Wicks is nu in balbezit. Wicks passt de bal met de wreef. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap. Peters probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HT_Everton_ - Cardiff Crusaders 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HT_Everton_ 38%, Cardiff Crusaders 62%.
HT_Everton_ - Cardiff Crusaders 3:2