Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cwmtillery Eminent Swords
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Carver geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Willets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bodin is nu in balbezit. Bodin haalt uit met een fantastische trap. Paal! Denham is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
cwmtillery - Eminent Swords 1:0

11e minuut.
Wheeley met een sublieme pass. Wilks is nu in balbezit. Wilks passt de bal met de wreef. Lawlor is nu in balbezit. Lawlor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Wheeley probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Howse zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dickeson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickeson geeft een hoge lob. Young bokst de bal weg.

24e minuut.
Lawlor probeert de bal met de borst te controleren. Denham bereikt de bal nog maar net als eerste. Denham probeert naar een medespeler te passen. Hando rent richting de bal. Hando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cwmtillery - Eminent Swords 1:1

29e minuut.
Wheeley geeft een lange en hoge pass. Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt verovert de bal door een tackle van achteren. Batt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

39e minuut.
Daar is Wheeley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor passt de bal zonder na te denken. Hando is nu in balbezit. Hando haalt uit met een fantastische trap. Young bokst de bal weg.

44e minuut.
Howse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebdon onderschept slim de pass. Denham begaat een overtreding. Denham krijgt een gele kaart. Ebdon raakt geblesseerd tijdens het duel. Wheeley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ebdon rent richting de bal. Ebdon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwmtillery 43%, Eminent Swords 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cwmtillery - Eminent Swords 1:1

65e minuut.
Barber is nu in balbezit. Hando onderschept slim de pass. Hando speelt de bal door. Lee is nu in balbezit. Lee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Wheeley probeert naar een medespeler te passen. Wilks rent richting de bal. Wilks passt de bal zonder na te denken. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor rent richting de bal. Hando is nu in balbezit. Lawlor rent richting de bal. Lawlor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jelleyman passt de bal in één keer door. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee passt de bal in één keer door. Lawlor is nu in balbezit. Lawlor draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
cwmtillery - Eminent Swords 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwmtillery 50%, Eminent Swords 50%.
cwmtillery - Eminent Swords 1:2