Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maestranza Central Fc Zátiro FC
tercera Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 24.4
adequate Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


6e minuut.
Mejías met een sublieme pass. Iter is nu in balbezit. Iter geeft een lange en hoge pass. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Zátiro FC 1:0

15e minuut.
Basay heeft problemen om de bal te vangen. Basay geeft een hoge lob. Arzola rent richting de bal. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez draait met de bal, schiet en ... Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Basay probeert naar een medespeler te passen. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay geeft een hoge lob. Iter rent richting de bal. Iter geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Zátiro FC 2:0

31e minuut.
Iter is nu in balbezit. Iter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Basay de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iter met de inworp. Rosko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri geeft een lange en hoge pass. Basay is nu in balbezit. Basay passt de bal zonder na te denken. Arzola onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iter neemt de hoekschop. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez schiet op doel. Canales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Zátiro FC 3:0

45e minuut.
Inworp. Velez komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Barril met de inworp. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosko legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estay raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Estay neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Zátiro FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maestranza Central Fc 39%, Zátiro FC 61%.
Maestranza Central Fc - Zátiro FC 3:1

51e minuut.
Ferreri is nu in balbezit. Ferreri speelt de bal door. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez draait met de bal, schiet en ... Canales maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lemus rent richting de bal. Lemus geeft een hoge lob. Basay kopt de bal weg. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Zátiro FC 4:1

57e minuut.
Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Iter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rosko de bal. Rosko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mejías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay geeft de bal voor. Iter rent richting de bal. Iter haalt uit met een fantastische trap. Canales kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Basay geeft de bal voor. Iter rent richting de bal. Iter passt de bal met de wreef. Rosko is nu in balbezit. Rosko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ferreri rent richting de bal. Ferreri geeft een hoge lob. Velez rent richting de bal. Velez schiet op doel. Canales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Zátiro FC 5:1

76e minuut.
Canales probeert naar een medespeler te passen. Rosko kopt de bal weg. Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basay is nu in balbezit. Basay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Claro heeft problemen om de bal te vangen. Arzola probeert naar een medespeler te passen. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - Zátiro FC 6:1

89e minuut.
Iter rent richting de bal. Basay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Basay de bal. Rosko rent richting de bal. Rosko draait met de bal, schiet en ... Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maestranza Central Fc 24%, Zátiro FC 76%.
Maestranza Central Fc - Zátiro FC 6:1