Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colo colo Peñol Maestranza Central Fc
Normal Tactiek tercera
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 34.5
poor Schieten adequate
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Mejías passt de bal zonder na te denken. Morandé heeft problemen om de bal te vangen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:1

6e minuut.
Iter geeft een hoge lob. Basay kopt de bal weg. Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Geldres probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:2

7e minuut.
Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería is nu in balbezit. Basay onderschept slim de pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Basay geeft een lange en hoge pass. Méndez is nu in balbezit. Montenegro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Méndez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basay neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Basay rent richting de bal. Basay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Iter kopt de bal weg. Rentería rent richting de bal. Rentería passt de bal met de wreef. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Geldres probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:3

26e minuut.
Montenegro probeert de bal aan de voet te houden. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosko verovert de bal door een tackle van achteren. Rosko draait met de bal, schiet en ... Méndez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Geldres trapt de bal weg. Basay kopt de bal weg. Brisso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez schiet op doel. Geldres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Basay kopt de bal weg. Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Montenegro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:4

32e minuut.
Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Iter geeft een hoge lob. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:5

34e minuut.
Rosko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Basay de bal. Basay met een sublieme pass. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colo colo Peñol 78%, Maestranza Central Fc 22%.
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:5

46e minuut.
Velez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Martel is nu in balbezit. Iter verovert de bal door een tackle van achteren. Iter geeft een hoge lob. Velez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Velez rent richting de bal. Velez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brisso de bal onder controle te krijgen. Basay is nu in balbezit. Basay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Basay kopt de bal weg. Basay heeft problemen om de bal te vangen. Basay passt de bal in één keer door. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:6

65e minuut.
Iter speelt de bal door. Rosko rent richting de bal. Rosko passt de bal met de wreef. Velez is nu in balbezit. Velez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:7

71e minuut.
Puzach rent richting de bal. Bórquez maakt een afschuwelijke overtreding. Puzach raakt geblesseerd tijdens het duel. Farías zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Rosko de bal. Rosko geeft de bal voor. Iter kopt de bal weg. Velez heeft problemen om de bal te vangen. Velez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Puzach kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosko de bal. Rosko passt de bal zonder na te denken. Basay is nu in balbezit. Basay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Puzach geeft een hoge lob. Montenegro kopt de bal weg. Basay geeft een hoge lob. Velez rent richting de bal. Velez haalt uit met een fantastische trap. Geldres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:8

86e minuut.
Carreño geeft een lange en hoge pass. Basay kopt de bal weg. Velez is nu in balbezit. Velez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Velez is nu in balbezit. Velez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colo colo Peñol 83%, Maestranza Central Fc 17%.
Colo colo Peñol - Maestranza Central Fc 0:8