Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hijos del Temporal Maestranza Central Fc
Normal Tactiek tercera
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 33.9
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Callejas verovert de bal door een tackle van achteren. Basay onderschept slim de pass. Basay passt de bal met de wreef. Basay rent richting de bal. Basay geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:1

6e minuut.
Basay onderschept slim de pass. Basay geeft de bal voor. Méndez rent richting de bal. Méndez draait met de bal, schiet en ... Bertin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Velez speelt de bal door. Basay kan de bal niet met de borst controleren. Basay passt de bal met de wreef. Méndez is nu in balbezit. Méndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:2

13e minuut.
Iter is nu in balbezit. Iter geeft de bal voor. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Almuna probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:3

18e minuut.
Iter passt de bal met de wreef. Méndez rent richting de bal. Tudor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Méndez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Basay zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:4

19e minuut.
Klungelig pakt Basay de bal. Basay geeft een lange en hoge pass. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:5

25e minuut.
Velez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:6

33e minuut.
Basay rent richting de bal. Méndez is nu in balbezit. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Tudor probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:7

37e minuut.
Basay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basay rent richting de bal. Basay geeft een lange en hoge pass. Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Iter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:8

43e minuut.
Mans met een snelle inworp. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay onderschept slim de pass. Rosko is nu in balbezit. Rosko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hijos del Temporal 75%, Maestranza Central Fc 25%.
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:8

52e minuut.
Bertin probeert naar een medespeler te passen. Basay kopt de bal weg. Klungelig pakt Almuna de bal. Basay is nu in balbezit. Basay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tudor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Basay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Callejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basay rent richting de bal. Basay passt de bal zonder na te denken. Basay rent richting de bal. Basay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Velez probeert de bal aan de voet te houden. Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft een lange en hoge pass. Basay rent richting de bal. Basay schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Iter passt de bal met de wreef. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:9

79e minuut.
Mans met de inworp. Montenegro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basay. Basay krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Iter rent richting de bal. Iter probeert naar een medespeler te passen. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hijos del Temporal 75%, Maestranza Central Fc 25%.
Hijos del Temporal - Maestranza Central Fc 0:9