Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zátiro FC El Pije 2.0
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Leal met een sublieme pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal zonder na te denken. Balmaceda rent richting de bal. Balmaceda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Frei rent richting de bal. Frei met een sublieme pass. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada rent richting de bal. Arriagada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami geeft een lange en hoge pass. Rodríguez kan de bal niet met de borst controleren. Estay rent richting de bal. Estay schiet op doel. Artigas bokst de bal weg.

20e minuut.
López verovert de bal door een tackle van achteren. López passt de bal met de wreef. Daar is Isami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balmaceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Balmaceda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zátiro FC - El Pije 2.0 0:1

42e minuut.
Isami rent richting de bal. Isami geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Estay de bal onder controle te krijgen. Arriagada bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zátiro FC 47%, El Pije 2.0 53%.
Zátiro FC - El Pije 2.0 0:1

49e minuut.
Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami geeft de bal voor. Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estay is nu in balbezit. Estay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De la Guarda is nu in balbezit. Feliú speelt de bal door. Estay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriagada rent richting de bal. Arriagada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zátiro FC - El Pije 2.0 1:1

64e minuut.
Avello bereikt de bal nog maar net als eerste. Avello geeft een hoge lob. Rosales kopt de bal weg. Arriagada rent richting de bal. Arriagada geeft de bal voor. Artigas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
De la Guarda is nu in balbezit. Feliú rent richting de bal. Feliú speelt de bal door. Arriagada heeft problemen om de bal te vangen. Arriagada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Artigas met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Feliú de bal. Feliú geeft een hoge lob. Estay is nu in balbezit. Estay draait met de bal, schiet en ... Artigas bokst de bal weg.

73e minuut.
Barril speelt de bal door. Estay is nu in balbezit. Arriagada rent richting de bal. Estay rent richting de bal. Estay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zátiro FC - El Pije 2.0 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zátiro FC 34%, El Pije 2.0 66%.
Zátiro FC - El Pije 2.0 2:1