Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maestranza Central Fc El Pije 2.0
tercera Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 1
6 Overtredingen 0
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Rain geeft de bal voor. Osorio rent richting de bal. Farías begaat een overtreding. Farías krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Avello geeft de bal voor. Ferreri kopt de bal weg. Klungelig pakt Basay de bal. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ferreri speelt de bal door. Girollet rent richting de bal. Iter maakt een afschuwelijke overtreding. Iter krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rosko met een sublieme pass. Basay rent richting de bal. De la Guarda is nu in balbezit. Basay onderschept slim de pass. Basay geeft een hoge lob. Artigas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Méndez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Inworp. Iter met een snelle inworp. Basay rent richting de bal. Basay geeft een lange en hoge pass. Girollet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Girollet rent richting de bal. Osorio is nu in balbezit. Ferreri begaat een overtreding. Ferreri krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Doeltrap. Velez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maestranza Central Fc 35%, El Pije 2.0 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maestranza Central Fc - El Pije 2.0 0:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Artigas trapt de bal weg van het doel. Rosko kopt de bal weg. Velez is nu in balbezit. Velez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Artigas trapt de bal weg. Rosko geeft de bal voor. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Rosko speelt de bal door. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay speelt de bal door. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Velez is nu in balbezit. Velez passt de bal zonder na te denken. Rosko rent richting de bal. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez haalt uit met een fantastische trap. Artigas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Rosko geeft een lange en hoge pass. Iter heeft problemen om de bal te vangen. Velez is nu in balbezit. Velez schiet op doel. Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Avello met een sublieme pass. Forlán bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferreri krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Rosko kopt de bal weg. Girollet heeft problemen om de bal te vangen. Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Iter geeft de bal voor. Velez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - El Pije 2.0 1:0

76e minuut.
Basay heeft problemen om de bal te vangen. Avello onderschept slim de pass. Rosko geeft de bal voor. Velez springt en kopt de bal. Artigas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - El Pije 2.0 2:0

80e minuut.
Orellana onderschept slim de pass. Orellana geeft een lange en hoge pass. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez draait met de bal, schiet en ... Artigas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - El Pije 2.0 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maestranza Central Fc 21%, El Pije 2.0 79%.
Maestranza Central Fc - El Pije 2.0 3:0