Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaEstrella Hijos del Temporal
F10 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 20.9
solid Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García passt de bal zonder na te denken. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos draait met de bal, schiet en ... Bertin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Hijos del Temporal 1:0

10e minuut.
Callejas is nu in balbezit. Zerpa onderschept slim de pass. Zerpa speelt de bal door. Llanos heeft problemen om de bal te vangen. Llanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Hijos del Temporal 2:0

12e minuut.
Llanos rent richting de bal. Belmar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Llanos raakt geblesseerd tijdens het duel. Llanos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Kamocsai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamocsai draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Hijos del Temporal 3:0

14e minuut.
Dommelen met een sublieme pass. Kamocsai is nu in balbezit. De la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamocsai verovert de bal door een tackle van achteren. Kamocsai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamocsai zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Llanos de bal. Llanos passt de bal met de wreef. Martín García heeft problemen om de bal te vangen. Martín García draait met de bal, schiet en ... Bertin bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamocsai zal de hoekschop nemen. Daar is Callejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llanos is nu in balbezit. Llanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Tudor trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kamocsai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Llanos heeft problemen om de bal te vangen. Llanos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Almuna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kamocsai zal de hoekschop nemen. Martín García rent richting de bal. Martín García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
López geeft een hoge lob. Inworp. Millán met de inworp. Callejas heeft problemen om de bal te vangen. Callejas haalt uit met een fantastische trap. Villegas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Hijos del Temporal 3:1

29e minuut.
Inworp. Zerpa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. López met een sublieme pass. Llanos rent richting de bal. Llanos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Martín García de bal. Almuna rent richting de bal. Martín García begaat een overtreding. Almuna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Kamocsai kopt de bal weg. Daar is Belmar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos is nu in balbezit. Llanos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Hijos del Temporal 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaEstrella 36%, Hijos del Temporal 64%.
LaEstrella - Hijos del Temporal 4:1

53e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa verovert de bal door een tackle van achteren. Zerpa met een sublieme pass. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa passt de bal in één keer door. Daar is Martín García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
López geeft een hoge lob. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Almuna rent richting de bal. Martín García bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín García draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Belmar passt de bal in één keer door. Llanos is nu in balbezit. Llanos met een sublieme pass. Martín García is nu in balbezit. Martín García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
López geeft de bal voor. Kamocsai is nu in balbezit. Kamocsai speelt de bal door. Llanos is nu in balbezit. Llanos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Almuna trapt de bal weg van het doel. Zerpa kopt de bal weg. Almuna heeft problemen om de bal te vangen. Llanos is nu in balbezit. Llanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kamocsai is nu in balbezit. Tudor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamocsai rent richting de bal. Kamocsai schiet op doel. Bertin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaEstrella - Hijos del Temporal 5:1

82e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Llanos onderschept slim de pass. Llanos speelt de bal door. Kamocsai rent richting de bal. Kamocsai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaEstrella 33%, Hijos del Temporal 67%.
LaEstrella - Hijos del Temporal 5:1