Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Pije 2.0 Pichulandia FC
Normal Tactiek FTW
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 34.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


4e minuut.
Pavez rent richting de bal. Pavez geeft een hoge lob. Lemus probeert de bal aan de voet te houden. Lemus draait met de bal, schiet en ... Artigas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:1

6e minuut.
Pavez passt de bal in één keer door. Lemus rent richting de bal. Lemus passt de bal in één keer door. Guzik is nu in balbezit. Guzik haalt uit met een fantastische trap. Artigas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rodríguez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:2

10e minuut.
Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft de bal voor. De Oliveira kopt de bal weg. De la Guarda bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Guarda draait met de bal, schiet en ... Galaz bokst de bal weg.

20e minuut.
De Oliveira kopt de bal weg. Guzik heeft problemen om de bal te vangen. Guzik geeft een hoge lob. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:3

24e minuut.
bin Nard neemt vlug de vrije trap. Girollet kopt de bal weg. Guzik heeft problemen om de bal te vangen. Guzik draait met de bal, schiet en ... Artigas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:4

25e minuut.
Daar is Forlán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus is nu in balbezit. Guzik is nu in balbezit. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Artigas trapt de bal weg van het doel. De Oliveira kopt de bal weg. Daar is Avello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eminov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminov geeft de bal voor. Artigas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
bin Nard rent richting de bal. bin Nard geeft de bal voor. Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De Oliveira geeft een lange en hoge pass. Leal controleert de bal met de borst. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ... Artigas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De Oliveira geeft de bal voor. Pavez heeft problemen om de bal te vangen. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap. Artigas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:5

45e minuut.
De Oliveira rent richting de bal. De Oliveira passt de bal in één keer door. Girollet rent richting de bal. Guzik verovert de bal door een tackle van achteren. Guzik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pije 2.0 63%, Pichulandia FC 37%.
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:5

51e minuut.
Lemus controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Artigas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eminov kopt de bal weg. Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:6

54e minuut.
Leal geeft een lange en hoge pass. Pavez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rain. Rain krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Eminov met een sublieme pass. Guzik is nu in balbezit. Klungelig pakt Guzik de bal. Guzik haalt uit met een fantastische trap. Artigas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:7

58e minuut.
Pavez is nu in balbezit. Pavez geeft de bal voor. Guzik rent richting de bal. Guzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:8

60e minuut.
Eminov passt de bal zonder na te denken. Roşoga is nu in balbezit. Roşoga passt de bal met de wreef. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rain bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavez verovert de bal door een tackle van achteren. Pavez geeft de bal voor. Guzik rent richting de bal. Guzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:9

76e minuut.
De Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Eminov kan de bal niet met de borst controleren. Eminov geeft een lange en hoge pass. Roşoga kopt de bal weg. Lemus probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:10

78e minuut.
Roşoga rent richting de bal. Roşoga passt de bal met de wreef. Leal kan de bal niet met de borst controleren. Guzik is nu in balbezit. Guzik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De Oliveira kopt de bal weg. Klungelig pakt Girollet de bal. Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:11

84e minuut.
Roşoga kopt de bal weg. Guzik geeft de bal voor. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pije 2.0 73%, Pichulandia FC 27%.
El Pije 2.0 - Pichulandia FC 0:12