Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maestranza Central Fc la_patocity
tercera Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 16.9
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Dinamarca rent richting de bal. Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri probeert naar een medespeler te passen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - la_patocity 1:0

8e minuut.
Segri is nu in balbezit. Segri passt de bal met de wreef. Herrera is nu in balbezit. Basay onderschept slim de pass. Basay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rosko probeert naar een medespeler te passen. Basay rent richting de bal. Basay geeft een lange en hoge pass. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Basay met een snelle inworp. Basay is nu in balbezit. Basay schiet op doel. Méndez probeert de bal aan de voet te houden. Licanqueo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Basay begaat een overtreding. Basay krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Iter kopt de bal weg. Herrera kan de bal niet met de borst controleren. Méndez rent richting de bal. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Basay is nu in balbezit. Segri rent richting de bal. Basay verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel. Paal! Licanqueo bokst de bal weg.

41e minuut.
Basay rent richting de bal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Basay verovert de bal door een tackle van achteren. Basay passt de bal met de wreef. Rosko speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Méndez rent richting de bal. Méndez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - la_patocity 2:0

45e minuut.
Dinamarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreri verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreri passt de bal zonder na te denken. Méndez rent richting de bal. Méndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Velez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maestranza Central Fc 28%, la_patocity 72%.
Maestranza Central Fc - la_patocity 2:0

48e minuut.
Basay passt de bal in één keer door. Rosko rent richting de bal. Rosko geeft een hoge lob. Velez heeft problemen om de bal te vangen. Velez schiet op doel. Licanqueo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - la_patocity 3:0

54e minuut.
Orellana geeft een hoge lob. Inworp. Pinilla met een snelle inworp. Dinamarca rent richting de bal. Dinamarca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Velez is nu in balbezit. Velez geeft een hoge lob. Trincado heeft problemen om de bal te vangen. Basay rent richting de bal. Basay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - la_patocity 4:0

63e minuut.
Iter bereikt de bal nog maar net als eerste. Iter speelt de bal door. Basay bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosko is nu in balbezit. Rosko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Licanqueo trapt de bal weg. Rosko rent richting de bal. Rosko geeft een lange en hoge pass. Velez is nu in balbezit. Velez schiet op doel. Licanqueo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Basay heeft problemen om de bal te vangen. Basay geeft een lange en hoge pass. Daar is Charme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velez rent richting de bal. Velez haalt uit met een fantastische trap. Licanqueo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Velez haalt uit met een fantastische trap. Brevis probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iter neemt de hoekschop. Velez maakt een snoekduik en kopt de bal. Licanqueo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maestranza Central Fc - la_patocity 5:0

78e minuut.
Rosko met een sublieme pass. Klungelig pakt Basay de bal. Basay passt de bal zonder na te denken. Basay rent richting de bal. Basay geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maestranza Central Fc 17%, la_patocity 83%.
Maestranza Central Fc - la_patocity 5:0